De beste gaming laptops van 2018

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

De beste gaming laptops van 2018

Gamen is een niet meer weg te denken vrijetijdsbesteding. Vooral jongeren die in het digitale tijdperk zijn opgegroeid kunnen soms zeer professionele gamers zijn. En goed gamen doe je allang
niet meer op een huis-, tuin- en keukenpc. Wil je optimaal gamen, dan doe je dit op een gaming laptop. Gaming laptops behoren betreffende de specificaties dan ook tot de beste laptops die er zijn, want gamen vraagt veel van een laptop. Wat de beste gaming laptops van 2018 zijn, maar ook waar de beste gaming laptop van 2018 aan moet voldoen lees je hier.

Waar op letten bij aanschaf van de beste gaming laptop 2018?

Wil jij bij de tijd zijn en ook de beste gaming laptop van 2018 aanschaffen? Er zijn enkele zaken waar je op moet letten. De beste gaming laptops 2018 zijn namelijk voorzien van enkele interne onderdelen die tot de topproducten behoren en die de laptop tot de beste gaming laptop van 2018 maakt.

Videokaart
De videokaart of de grafische kaart is voor een gamer het belangrijkste onderdeel van de laptop. De videokaart bepaald hoeveel frames per seconde de laptop kan verwerken en in welke resolutie je een game kunt spelen. Hoe sneller de videokaart werkt des te meer beelden kan de laptop verwerken en des te sneller kun je spelen. Niets is namelijk zo irritant als je beelden vastlopen en je bepaalde acties mist of niet kunt uitvoeren. De videokaarten van NVIDEA behoren tot de top van de videokaarten en de beste gaming laptop van 2018 kan dan ook niet zonder een NVIDEA GeForce videokaart.

Beeldscherm
Nauw verbonden aan de videokaart is het beeldscherm en dan vooral de resolutie die het beeldscherm aankan. Voor normaal en snel gamen zal de beste gaming laptop 2018 voorzien zijn van een minimale Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Wil je echt het nieuwste van het nieuwste dan kies je voor de momenteel hoogst mogelijke resolutie met de 4K UHD 3840 x 2160 pixels. Maar let wel op dat als je van deze topresolutie gebruik wilt maken, je videokaart dit ook aan moet kunnen en je dus ook de allerbeste videokaart in je laptop moet laten zetten. Ook de verversingssnelheid is bij een beeldscherm belangrijk. Dit bepaald hoe vloeiend de beelden in elkaar overgaan zonder dat je haperende beelden krijgt. De beste gaming laptops 2018 zijn dan ook voorzien van minimaal een 120Hz scherm. Hiermee is de verversingssnelheid dubbel zo hoog als een bij een scherm van een reguliere laptop.

Toetsenbord
Bij veel spellen wordt gebruik gemaakt van een toetsenbord. Een toetsenbord stelt de gamer in staat om snel te reageren en te schakelen. Maar dan moet hij wel optimaal zijn aangepast aan de gamer. De gevoeligheid van het toetsenbord is erg belangrijk, maar ook de aanwezigheid van macro toetsen. Met macro toetsen kan de gamer zelf instellen wat voor functie zijn toetsen moeten hebben. En uiteraard kan ook de beste gaming laptop van 2018 niet zonder een kleurig verlichte toetsenbord wat standaard is bij gaming laptops.

Koeling
Als jij één van de beste gaming laptops van 2018 wilt aanschaffen dan mag je de koeling niet vergeten. De processors en videokaarten draaien vooral bij de nieuwste games enorm veel uren en verzetten erg veel werk. Dit resulteert in veel hitte dat de interne onderdelen kan aantasten. Een standaard laptop is wel voorzien van een ventilator, maar om de hitte goed en snel af te voeren moeten de beste gaming laptops van 2018 toch wel voorzien zijn van minimaal twee of vier ventilatoren en hittepijpen.

Wat zijn de beste gaming laptops van 2018?

beste gaming laptops van 2018

Acer Predator Helios 300
Met een 17,3 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een NVIDEA GeForce GTX 1050Ti behoort deze Acer laptop absoluut tot één van de beste gaming laptops van 2018. Ook de processor behoort tot de top met een Intel Core i7 processor met een turbo frequency van 4100 MHz. Verder is de laptop voorzien van een 1 TB HDD harde schijf, maar ook een SSD schijf van 256 MB, waardoor games nog sneller kunnen laden dan bij een HDD schijf het geval is.

Beste gaming laptop van 2018

MSI GV72
Ook deze MSI met een Intel Core i7 processor en een RAM geheugen van 16 MB is één van de beste gaming laptops van 2018. Met een groot scherm van 17,30 inch en een NVIDEA GeForce GTX 1050 speel je hier zonder haperingen je games op. Het toetsenbord licht rood op tijdens de nachtelijke uurtjes en MSI cooler boost zorgt ervoor dat je beste gaming laptop 2018 ook in de turbomodes goed koel blijft.

Beste gaming laptops 2018

Microsoft Surface2
Ook Microsoft heeft ook één van de beste gaming laptops 2018 uitgebracht, maar de prijs ligt wel een stukje hoger dan de andere gaming laptops. Toch is deze 15 inch gaming laptop een topper met aan boord een NVIDEA GeForce 1060 videokaart voor snelle videoprestaties. Deze laptop heeft een Intel Core i7 processor en 16 intern geheugen. Het scherm heeft de allerbeste resolutie van 3840 x 2160 pixels en het scherm is los te koppelen, zodat je hem als tablet kunt gebruiken. Hierdoor wordt het een multifunctionele laptop waarmee je meer kunt doen dan alleen gamen.

Beste gaming laptop 2018

Lenovo Yoga 730-15IKB
Deze gaming laptop behoort tot één van de lichtste laptop met een gewicht van maar 1,9 kilogram en een dikte van 1,7 centimeter. Zo kun je ook op ander locaties gemakkelijk gamen. Met een 15 inch scherm en een NVIDA GeForce 1050 videokaart heb je een prachtige gaming laptop die dankzij zijn Intel Core i7 processor en 16 MB ram geheugen enorm snel is.

Previous «
Next »