Gamestreamservice PlayStation Now

  • Paul
  • 8 Years ago
  • Comments Off

Gamestreamservice PlayStation Now is sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Met de Gamestreamservice Playstation Now heb je rechtstreekse toegang tot meer dan 200 Playstation 3 games. Om de games te spelen heb je dus geen disc of download meer nodig. Zolang het abonnement loopt heb je eindeloos de tijd om honderden games van de Playstation 3 te spelen.

Direct toegang tot honderden games

In mei van dit jaar kwam Playstation Now als open bèta beschikbaar, maar sinds eind augustus is de dienst officieel beschikbaar in Nederland aldus Sony. Waar je eerder gebruik moest maken van downloads en discs is dat nu niet meer nodig. Zo hoef je niet apart een spel te kopen of te downloaden, maar heb je direct toegang met de Gamestreamservice Playstation Now. Met de Gamestreamservice Playstation Now heb je direct toegang tot vele honderden games, wat ook nog eens een stuk voordeliger is. Wie gebruik wil maken van de dienst betaalt 16,99 euro per maand. Wel kun je dan eindeloos alle games spelen zonder dat je daar extra voor betaald.

gamestreamservice playstation now

Playstation Now ook beschikbaar voor Windows

Playstation Now komt ook beschikbaar voor Windows. Op dit moment is het namelijk alleen nog maar mogelijk om met een Playstation 4 gebruik te maken van de Gamestreamservice Playstation Now. Het voordeel van de gamestreaming is, is dat de pc niet snel hoeft te zijn om de dienst te gebruiken.

Sony brengt speciale dongel uit om controller aan PC te kunnen koppelen

Sony is ook nog van plan om in september een speciale dongel uit te brengen. Daarmee kunnen gebruikers een Playstation 4-controller draadloos aan hun pc of Mac koppelen. Wanneer de controller dan gekoppeld wordt aan de pc worden alle functies ondersteund. De controller is zowel geschikt voor PlayStation Now als voor Remote Play. Bij Remote Play kunnen gebruikers thuis of elders internetgames op de eigen PS4 spelen. De dongel zal te kopen zijn voor een adviesprijs van 24,99 euro.

Previous «
Next »