Huawei lanceert de Smart P telefoon

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
huawei p20

In januari heeft Huawei de allernieuwste Smart P smartphone gelanceerd. Het model is voorzien van een 6.21 inch 19.5:9 Dewdrop Display en een 13 megapixel hoofdcamera en een 2 megapixel selfie camera. Hiermee schiet je foto’s op portretniveau. Dankzij het bokeh-effect wordt de achtergrond wazig gemaakt en springt de voorgrond van jouw foto er mooier uit! Natuurlijk wil je deze telefoon goed kunnen beschermen. Dat doe je met een van de Huawei P20 Lite hoesjes van GSMPunt.nl.

Een druppel notch op de bovenkant van het display

De Huawei Smart P is direct te herkennen aan de fraaie details. Zo is de bovenkant van het display voorzien van een druppel notch. Hier zit de camera van de telefoon in vast. Ook is de smartphone voorzien van een speciale applicatie waarmee blauw licht wordt gefilterd. Hiermee weet jij zeker dat vermoeide ogen bij langdurig gebruik verleden tijd zijn.

10 uur non-stop surfen of 18 uur non-stop video’s kijken

Niets is zo vervelend als een lege batterij. Daar hebben de ontwerpers van Huawei natuurlijk aan gedacht. De batterij kan een dag meegaan en biedt de mogelijkheid om 10 uur te surfen op het internet. Heb je een favoriete serie die je graag kijkt? Dan kun je op een volle batterij tot wel 18 uur video’s kijken!

Drie reden om te kiezen voor de Huawei Smart P telefoon

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen die deze telefoon je te bieden heeft? Zo niet, lichten we er nog een paar graag voor je toe. Het grote scherm met dunne randen zorgt ervoor dat je de telefoon makkelijk vast kunt houden. Met de dubbele camera’s van hoge kwaliteit maak je ook in de avond de beste foto’s en de vingerafdrukscanner op de achterkant van de telefoon ontgrendelt jouw telefoon binnen no-time.

Voor welke kleur kies jij?

Het model is uitgebracht in een aantal kleuren, namelijk Sapphire Blue, Aurora Blue en Midnight Black. Heb je de keuze voor een bepaalde kleur gemaakt? Neem dan ook eens een kijkje in ons aanbod aan telefoonhoesjes. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en patronen en je kunt eenvoudig jouw ideale hoesje vinden door gebruik te maken van verschillende filters. Wat voor Huawei p20 Lite hoesje bij GSMpunt.nl kies jij?

Previous «
Next »