7 toffe Xbox games die in 2019 gaan uitkomen

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
xbox gift cards

Heb je nog Xbox gift cards liggen? Dan is dit hét moment om die kaarten te gebruiken. Er komen in 2019 namelijk een aantal ontzettend toffe Xbox games uit. En daar kun je die Xbox gift cards natuurlijk prima voor gebruiken! Heb jij de komende weken weer wat leuks te doen gedurende de weekenden. Welke games er in 2019 uit gaan komen, lees je hier.

1. Ace Combat 7: Skies Unknown

Laten we beginnen met een game die begin dit jaar uitgekomen is: Ace Combat 7: Skies Unknown. De arcade-stijl game is misschien wel een van de meest populaire games voor degenen die eigenlijk altijd al straaljagerpiloot hadden willen worden. Deze toffe one-player game biedt je genoeg avontuur voor die saaie maandagavonden!

2. Ancestors: The Humankind Odyssey

Van de creatievelingen achter spellen als Assassin’s Creed, komt nu ook Ancestors op de markt. Met de game Ancestors: The Humankind Odyssey wordt de evolutie van de mens over acht miljoen jaar bekeken. Dit survival spel (in derde persoon) neemt je mee in de tijd, een reis waar vechten en overleven centraal staat, om alle generaties te overwinnen.

3. Anthem

Helemaal fan van Iron Man en het geweldige pak? Dan is Anthem de game voor jou. De game wordt 22 februari 2019 ook speciaal voor de Xbox gelanceerd, en vindt plaats in een alien wereld. Een game waar je met je Bioware mech-suit de alien wereld ontdekt.

4. Control

De ontwikkelaars achter Alan Wake en Max Payne komen dit jaar met Control op de markt. Een derde-persoons verhaal gevuld met actie en rare psychische krachten. Actie, avontuur en thriller in een.

5. Jump Force

In februari 2019 komt ook het vechtspel Jump Force uit. Een spel waarin bijna alle manga en anime karakter van Schonen Jump samenkomen. De Dragon Ball series en zelfs Yu-Gi-Oh karakters gaan de strijd met elkaar aan in deze toffe game.

6. Ori and the Will of the Wisps

Ken je de game Ori and the Blind Forest nog? In 2019 (datum nog onbekend) komt dan nu eindelijk het vervolg uit: Ori and the Will of the Wisps. Een prachtig mooi (en ontzettend snel) 2D platform in een magisch bos. De beste manier om jezelf even helemaal in een andere wereld te wanen.

7. Resident Evil 2

Deze game is meer dan een remake, je zou zelfs kunnen zeggen dat het een compleet nieuw spel is. De klassieke horror scenario’s worden vanuit het camera perspectief van Resident Evil 4 ervaren, en dit alles in de productie kwaliteit van Resident Evil 7. Kan het nog beter?

Previous «
Next »