• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Mario Kart Tour komt op 25 september eindelijk ook uit voor Android en iOS

Mario Kart Tour komt op 25 september eindelijk ook uit voor Android en iOS

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
mario kart op je telefoon spelen

Iets waar veel gamefans reikhalzend naar uitkijken

Het gaat binnenkort eindelijk gebeuren: Mario Kart op je telefoon spelen. Mario Kart op Android en iOS is iets waar veel gamefans al tijden naar uit kijken. Mario Kart op Android of iOS spelen is natuurlijk supergaaf. Maar wanneer is de Mario Kart Tour release datum? En wat mogen we precies verwachten als de Mario Kart Tour release datum daar is?

Wanneer is de releasedatum van Mario Kart op Android en iOS?

Het nieuws dat je op termijn Mario Kart op je telefoon spelen kan, is al bekend sinds 2018. Maar een datum wisten we nog niet. Nu gelukkig wel: de Mario Kart Tour release datum is vastgesteld op 25 september 2019. Aanvankelijk bracht Nintendo het nieuw dat de nieuwe applicatie, Mario Kart op Android en op de iOS, in maart 2019 uitgebracht zou worden. Maar de releasedatum werd verlengd, omdat er nog diverse verbeteringen aanbracht motsten worden. De kwaliteit van de applicatie is sterk verbeterd en ook zijn het content aanbod en de mogelijkheden om het spel goed op de smartphone te kunnen spelen, flink uitgebreid, aldus Nintendo.

Wat mag je verwachten van Mario Kart spelen op jouw smartphone?

Als je van plan bent om Mario Kart op je telefoon spelen te gaan, of het nu Mario Kart op Android of op iOS is, dan kun je deze game nu alvast bestellen via de AppStore of Google Play applicatie. De features die je kunt verwachten, zijn dezelfde als Mario Kart spelen op een PlayStation of xBox. Je kunt allerlei auto’s en personages uitkiezen en natuurlijk kiezen uit tal van leuke en spannende levels. Ook is de verwachting dat er een dual modus inzit, waarbij je het kunt opnemen tegen iemand die tergen jou wil spelen. Ten slotte: over de prijs van Mario Kart op Android en iOS op jouw smartphone is momenteel nog niets met zekerheid te zeggen. Wel kun je ervan uitgaan dat je voor speciale poppetjes, karts en/of tracks extra dient te betalen. We zullen nog even moeten wachten tot 25 september om alles met zekerheid te kunnen zeggen.

Previous «
Next »