5 populaire browser games op een rijtje

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
5 varianten van roulette

Browsergames, ze worden steeds populairder. Om deze reden zullen we kort stilstaan bij een vijftal populaire browsergames waardoor jij kunt kijken of er iets tussen zit dat jou leuk lijkt. Onderstaande lijst is gepubliceerd op basis van populariteit. Mocht je een volledige lijst willen van alle mogelijkheden omtrent browsergames, dan is het zeker aan te raden om online naar de mogelijkheden te kijken. 

Grepolis

Grepolis is een opkomende browsergame wat zich afspeelt in de tijd van de middeleeuwse oorlog. Het is een strategiespel waarbij je troepen moet bouwen om zodoende online tegen andere spelers te strijden. Hierbij kun je de betreffende spelers overnemen en dit zorgt voor een leuke online strijd tussen echte personen. Ben jij klaar voor het gevecht?

Roulette 

Over het algemeen is het ook gebruikelijk om zo nu en dan een gokje te wagen. Over het algemeen maakt men gebruik van de eenvoudige roulette games, maar wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn? In totaal zijn er 5 varianten van roulette en dit zorgt ervoor dat je veel meer opties hebt. Benieuwd naar de betreffende varianten? Bekijk deze dan online!

Maffiagames

Wat tegenwoordig ook in is, is het spelen van online maffia games. Hierbij kun je in het leven duiken van een crimineel terwijl je achter je computer zit. Dit is natuurlijk erg leuk om mee te maken en daarom zie je dat steeds meer mensen zich aanmelden voor dit leuke browsergame. 

Runescape

Runescape is een spel dat al een aantal jaar online beschikbaar is, maar de community blijft maar groeien. Dit heeft te maken omdat het spel continue veranderingen aanbrengt waardoor het spelen van Runescape altijd een uitdaging blijft. Het is nauwelijks mogelijk om het online spel uit te spelen en daarom zie je dat er steeds meer mensen bijkomen. 

Habbo Hotel 

Habbo hotel is ook een leuke community game die je via de browser kunt spelen. Het is voornamelijk een spel dat onder jongeren wordt gespeeld, maar dat sluit niet uit dat er ook volwassenen spelen. Het is een leuk spel waarbij je jouw eigen kamers kunt maken en dat is natuurlijk erg leuk. Je kunt het een beetje vergelijken met de Sims alleen is dit een online variant in de browser en zit het grafisch wat slechter in elkaar.

Previous «
Next »