• Homepage
 • >
 • Mobile
 • >
 • Welke 4 accessoires zijn onmisbaar voor jouw telefoon

Welke 4 accessoires zijn onmisbaar voor jouw telefoon

 • Paul
 • 4 Years ago
 • Comments Off
smartphone accessoires

Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Niet alleen voor je werk gaat je telefoon overal mee naartoe, ook in je privéleven wijkt je telefoon geen moment van je zijde. In een korte tijd is de smartphone uitgegroeid tot een van de meest gebruikte gadgets. Niet gek ook, want je kunt er ontzettend veel mee. Voor je werk beantwoord je e-mails, houd je je agenda bij en pleeg je zakelijke telefoontjes. In je vrije tijd houd je contact met vrienden en familie, scroll je door social media, luister je muziek en maak je foto’s. Dit is nog maar een kleine greep uit alles dat een smartphone te bieden heeft. Om nog meer uit je smartphone te halen, zijn er ook een aantal accessoires verkrijgbaar. Een smartphone is geen goedkope aankoop, dus het is belangrijk om alles eruit te halen dat erin zit! Op Smartphonehoesjes.nl kun je voor een betaalbare prijs telefoonaccessoires aanschaffen. 

 1. Screenprotector

We kennen allemaal wel iemand die altijd en een gebroken beeldscherm heeft. Krassen van boven tot onder en een display dat je nog maar net kan lezen. Met een goede screenprotector is al deze schade eenvoudig te voorkomen. De screenprotector zorgt voor een extra beschermend laagje op je beeldscherm. Hierdoor is je display minder vatbaar voor krassen en barsten waardoor alles langer intact blijft. Het laten repareren van je display kan ook nog eens erg duur zijn, je gaat met een screenprotector dus ook hoge reparatiekosten uit de weg. 

 1. Geheugenkaart

Tegenwoordig leggen we alles vast. We maken van alles foto’s, delen het op social media en hebben duizenden foto’s op onze telefoon staan. Helaas is het geheugen van je telefoon niet eindeloos en bereik je na een tijdje het limiet. Gelukkig kun je met een geheugenkaart (zie hier) het opslaggeheugen van je telefoon eenvoudig uitbreiden. Zo ben je niet meer afhankelijk van het interne geheugen van je telefoon. Een super eenvoudige manier om al je foto’s en video’s te bewaren!

 1. Telefoonhouder voor in de auto

Ben je vaak onderweg en rijd je dan het hele land door? Dan gebruik je vast vaak de navigatiefunctie van je telefoon. Superhandig dat je telefoon beschikt over deze functie, maar het is wel belangrijk dat je de app op een veilige manier gebruikt. Dit doe je door gebruik te maken van een telefoonhouder voor in de auto. Je kunt de houder bevestigen op je raam, op je dashboard of in het ventilatierooster. Vervolgens klik je jouw telefoon in de houder en draai je de houder in de juiste kijkhoek. Nu kun jij beide handen aan je stuur houden en je ogen op de weg richten. Zo kom jij veilig aan op je eindbestemming!

 1. Telefoonhoesje

Dit klinkt natuurlijk heel logisch en waarschijnlijk zijn veel mensen al in het bezit van een telefoonhoesje, maar het kan nog maar eens gezegd worden. Een telefoonhoesje zorgt ervoor dat jij jouw telefoon langer kunt gebruiken en in de allerbeste staat blijft. Behalve dat een hoesje schade aan je telefoon voorkomt, zijn er ook hoesjes met extra leuke functies. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende hoesjes waar je pasjes en briefgeld in kunt opbergen. Sommige varianten kun je zelfs omvouwen tot standaard. Hierdoor kun je met een simpele handbeweging de perfecte kijkhoek creëren en genieten van jouw favoriete serie of film. Zo sla je meerdere vliegen in één klap. Super voordelig toch?

Bekijk de bovenstaande producten op https://www.smartphonehoesjes.nl/

Previous «
Next »