• Homepage
  • >
  • ICT
  • >
  • KORTE TERMIJN IT-HUUR, EEN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING

KORTE TERMIJN IT-HUUR, EEN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
laptops huren

Proefproject, seizoensgebonden behoeften, training… heeft u er ooit aan gedacht om dagelijks, wekelijks of maandelijks computers te huren

De computer of zelfs de laptop maakt al tientallen jaren deel uit van ons dagelijks leven. Het is een essentieel werkinstrument voor de meeste bedrijven en hun werknemers en is ook doorgedrongen tot de meeste gezinnen. 

De wereld van de informatica en de nieuwe technologieën zijn echter geëvolueerd met de lancering van steeds meer nomadische apparatuur; Microsoft Surface Pro, tablets en iPads, smartphones, draagbare printers… die inspelen op de nieuwe beperkingen van de mobiliteit en die een revolutie teweegbrengen in het digitale gebruik van bedrijven. De virtuele realiteit heeft snel zijn plaats ingenomen en is vandaag de dag al bijna vervangen door robotica, die steeds meer wordt gebruikt in de wereld van de gebeurtenissen. Bedrijven en merken moeten daarom hun inspanningen om te innoveren verdubbelen, en de digitalisering van de praktijken is een uitdaging die vandaag de dag alle sectoren van de activiteit aangaat, uit zorg voor het merkimago of de eco-verantwoordelijkheid met betrekking tot papier. 

Heeft u nagedacht over het huren van laptops of PC’s? 

Deze nieuwe gereedschappen, deze nieuwe machines, deze nieuwe praktijken hebben de computermarkt echter niet geschokt. Het blijft de kantoorautomatiseringstool die het best voldoet aan de eisen en bepaalde gebruikersbehoeften. Maar hoe houden bedrijven de trends, veranderingen in modellen en software bij en passen ze hun wagenpark aan hun behoeften aan? De meeste van hen huren hun computers! 

In een logica van geleidelijke digitalisering van institutionele praktijken en evenementen blijft de verhuur van computerapparatuur, op korte en middellange termijn, inderdaad de voordeligste oplossing op verschillende niveaus. U bent er zeker van dat u recente en perfect bijgewerkte modellen heeft. U zorgt voor het welslagen van uw projecten zonder de aanzienlijke behoefte aan liquide middelen die de aankoop van apparatuur met zich meebrengt. U vertrouwt een toegewijd team toe aan de voorbereiding van het materiaal en de logistiek van het evenement. En tot slot is het niet nodig om de apparatuur op te slaan of te onderhouden wanneer deze niet in gebruik is tussen twee projecten. Al met al een mooi, economisch en praktisch alternatief om met een gerust hart in uw behoeften te voorzien! 

Dit is precies wat LiveRental, de Europese leider op het gebied van computerverhuur voor professionals op korte en middellange termijn, biedt. De computer- en audiovisuele apparatuur omvat bijna 6.000 apparaten en u zult niet nalaten om te vinden wat u zoekt tussen de zeer uitgebreide IT-apparatuur: tablets, iPad, Surface Pro, smartphones, desktop- en laptopcomputers, Macbook, iMac, spelcomputers, beeldschermen, virtual reality headsets, enz. 

LiveRental is gespecialiseerd in de verhuur van laptops, Macbook, en pc’s en richt zich op alle grote bedrijven in de CAC40, maar ook op KMO’s en VSE’s, opleidingsacteurs, en agentschappen en evenementaanbieders. 

Huren van computers, voor welke behoeften? 

Office-laptops, Macbooks, iMacs of PC-gamers worden regelmatig gehuurd om privé- of openbare trainingen uit te voeren (trainingsbureaus, interne bedrijfsopleidingen, wedstrijden, universiteiten, etc.). 

Hoewel in de evenementensector tablets of touchscreens populairder zijn om de merkinhoud te verbeteren en te voldoen aan meer interactieve of mobiele behoeften (enquêtes op het terrein, promoties in verkooppunten, seminars, bewegwijzering op beurzen, enz. 

Een computer huren, hoe werkt het? 

Niets is eenvoudiger! U hoeft alleen maar contact op te nemen met de vertegenwoordigers die u kunnen adviseren op basis van uw gebruik en behoeften. De projectmanager is uw belangrijkste contactpersoon tot het einde van uw evenement, maar het is het technische team dat de apparatuur vooraf volgens uw opdracht instelt, zodat deze klaar voor gebruik bij u wordt afgeleverd. U wilt een snelkoppeling naar een website installeren? Een kantoorsuite of de Adobe-suite installeren? Een deel van het park in een andere taal opzetten? Navigatiebeperkingen instellen? Of zelfs de wifi waarop de machines op de D-dag worden aangekoppeld vooraf configureren? Maak je geen zorgen, het LiveRental team zorgt voor alles. De computers worden dan afgeleverd en opgehaald op de door u aangegeven dagen en tijdstippen. Als u nog meer rust wilt, kan hun technische team zich verplaatsen om de apparaten te installeren en te zorgen voor een aanwezigheid ter plaatse tot het einde van het evenement. 

Het verhuren van uw IT-apparatuur voor uw medewerkers of voor een korte termijn evenement is een zeer goed alternatief voor de aankoop, waar u rekening mee moet houden. 

In afwachting van uw volgende behoefte, aarzel niet om de LiveRental website te bezoeken om door hun catalogus te bladeren, het zal u zeker ideeën geven om uw volgende evenement te digitaliseren of om de lancering van uw project te verzekeren. 

Previous «
Next »