Het gemak van een flightcase

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off

Wil je er zeker van zijn dat jouw licht- en geluidsapparatuur op een veilige manier wordt beschermd? Dan biedt een flightcase de uitkomst. Dankzij een flightcase kun je gemakkelijk jouw belangrijke apparatuur beschermen en vervoeren van A naar B. Hierdoor weet je zeker dat je voor een lange tijd plezier kunt beleven van jouw apparaten.

Wanneer gebruik je een flightcase?

Een flightcase gebruik je wanneer je regelmatig shows moet geven op diverse locaties. Ideaal bijvoorbeeld voor bands, dj’s, theatergroepen en ga zo maar verder. Apparatuur zoals verlichting, micrfoonsystemen, DJ mixers en dergelijke zijn uitermate geschikt om in een flightcase op te bergen.

De indeling van een flightcase

Zelf weet je natuurlijk als geen ander wat voor een apparatuur je allemaal kwijt wilt in jouw flightcase. Houd hier rekening mee met het kopen, want zo weet je zeker dat je een flightcase aanschaft waar jouw apparatuur in past. Heb je eenmaal een flightcase in huis? Dan is het belangrijk dat je een strakke indeling maakt. Kleine spullen, zoals kabels en microfoons kun je gemakkelijk kwijt in lades. Let erop dat niet elke flightcase is voorzien van lades. Kijk hier dus goed naar als je een aankoop wilt verrichten.

Materialen

Flightcases worden gemaakt van vinyl gelamineerd multiplex. Deze materialen zorgen ervoor dat de flightcases onverwoestbaar zijn en tegelijkertijd superlicht zijn in gewicht. Zo kan je het artikel gemakkelijk vervoeren van A naar B. Een tip is om een flightcase op wielen te kopen indien je regelmatig apparatuur moet vervoeren. Dit scheelt enorm veel gesjouw.

Meer weten over flightcases kopen?

Heb je ook interesse in het kopen van flightcases? Wij staan je graag te woord en helpen je verder bij het maken van een goede beslissing. Hierdoor koop je een flightcase waar je voor een lange tijd plezier van beleeft.

Previous «
Next »