Nieuwe super Samsung binnenkort bekendgemaakt

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Nieuw jaar, nieuwe toestellen; zo ook voor de Samsung Galaxy. De nieuwe super Samsung wordt eind februari gepresenteerd! Volgens de geruchten is deze smartphone medio maart verkrijgbaar in de winkels. Binnenkort is deze nieuwste Samsung smartphone bij KPN verkrijgbaar.

kpn samsung

Opvolger S8
De nieuwe opvolger van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zou volgens de geruchten spectaculairder dan ooit zijn. Het nieuwste model zou nog dunnere randen hebben dan zijn voorlopers. Ook wordt er gespeculeerd over applicaties zoals zowel gezichtsherkenning als een vingerafdrukscanner.

Gezichtsherkenning
Er wordt gespeculeerd dat de nieuwste Samsung Galaxy een nieuwe technologie hanteert waar de iPhone X’s Face ID nog een puntje aan kan zuigen. De toekomstige Samsung Galaxy telefoons zouden wellicht een ‘Intelligent Scan’ mogelijkheid krijgen. Een intelligente iris scanner met gezichtsherkenning waarmee je zowel je telefoon kan ontgrendelen, als bij verschillende websites kunt inloggen. Deze verbeterde gezichtsherkenning zou zowel op goed verlichtte als op slecht verlichtte locaties werken.

Snapdragon processor
Waar de Samsung Galaxy S8 voor het eerst de Snapdragon 835 processor naar buiten bracht. Wordt nu gespeculeerd dat de nieuwste Samsung de Snapdragon 845 processor met zich mee zou dragen. Deze processor zou een hoop nieuwe mogelijkheden tot leven brengen waaronder een sterk verbeterde batterij levensduur.

Draadloos opladen
Dit nieuwste model Samsung zou ook de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. Vlak voor de jaarwisseling heeft Samsung een aanvraag voor een Trademark op de DeX-pad gedaan. De DeX-pad maakt het mogelijk om je telefoon direct als werkplek te gebruiken en tegelijkertijd draadloos op te laden.

Persoonlijke assistent
Net als bij de Samsung Galaxy S8, S8 Plus en Note8 zal ook de nieuwste Samsung voorzien zijn van Bixby. Bixby volgt opdrachten op die jij geeft en reageert op jou stem. Handig om tijdens een lange wandeling de dichtstbijzijnde koffieroom te vinden of om wat informatie op te vragen om de omgeving!

samsung kpn

Samsung VS. Sony
Waar Sony eenzaam aan de top stond met spectaculaire camera’s lijkt Samsung met deze nieuwe variant een inhaalslag te willen maken. Er wordt gespeculeerd over een dubbele camera waarmee je geweldige scherptediepte foto’s kan maken met een bokeh-effect. Kun je die bokeh-app dus gewoon deinstalleren. Ook zou de nieuwe Samsung in super slow motion opnames kunnen maken.

Android Oreo
De laatste versie van het Android besturingssysteem, Android 8.0 Oreo, zal waarschijnlijk de basis vormen voor deze nieuwe super Samsung. Het Android Oreo systeem is een stuk sneller dan de voorganger en heeft een verbeterde batterijduur.

 

Previous «
Next »