Nieuwe Nintendo Classic Mini

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Herbeleef oude herinneringen

Herinner je je nog die goede oude tijd dat je je uren kon vermaken met Mario, Zelda of Donkey Kong, zittend op je knieën voor die grote beeldbuis? Beleef deze gouden tijden opnieuw met de Nintendo Classic Mini, een klein apparaat vol groots plezier.

8 bit glorie

Nintendo slaat met deze nieuwe console een andere weg in. Wie van retro games houdt kan zijn hart ophalen met deze nieuwe Nintendo 8 Bit console. Deze past in de palm van je hand en bevat 30 van de beste games die Nintendo in voorbije tijden heeft uitgebracht. Ren en spring in de allereerste Super Mario Bros of puzzel je een weg door The Legend of Zelda. Andere spellen zoals Metroid en Kid Icarus zorgen voor uren speelplezier.

Plug en play

Wie zich de oude Super Nintendo herinnert zal ongetwijfeld het blazen in de cartridges niet vergeten zijn. Geen gedoe meer met deze nieuwe Nintendo 8 Bit. De 30 meegeleverde games zijn vooraf geïnstalleerd en door het intuïtieve menu kan je gemakkelijk wisselen tussen verschillende games. Ook kun je op elk moment je spel opslaan, iets wat op de oude Super Nintendo niet mogelijk was. Dit scheelt een hoop frustratie en maakt deze Nintendo dan ook erg toegankelijk voor kinderen. Bij de Nintendo Classic Mini wordt een HDMI- en USB-kabel meegeleverd. Hiermee kun je de console eenvoudig op de televisie aansluiten. Mocht je televisie geen USB-poort hebben zijn er ook adapters verkrijgbaar waarmee je het apparaat via het stopcontact van stroom kunt voorzien.

Waar voor je geld

De Nintendo Classic Mini heeft een adviesprijs van 100 euro. Dit lijkt misschien veel voor zo’n klein apparaatje, maar als je bedenkt dat je voor deze prijs de console, twee controllers, kabels én 30 spellen krijgt is er hier sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of als je nog nooit van de Nintendo 8 Bit of Super Nintendo hebt gehoord is dit apparaat een must-have voor iedereen die graag een spelletje speelt.

Previous «
Next »