Problemen met eigen website

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Heb jij een eigen website en hebben anderen je teksten of afbeeldingen gebruikt? Loopt het niet lekker met je zakenpartner? Soms is het belangrijk om advies in te winnen. Je hebt verschillende rechtsgebieden in Nederland. Iedere advocaat is weer gespecialiseerd in een ander soort recht. De een zal meer weten over arbeidsrecht (dus alles wat te maken heeft met werk, arbeidsovereenkomsten en de relatie tussen werkgever en werknemer) en de ander zal meer weten over bestuursrecht (wat te maken heeft met de overheid). Soms is het lastig om een keuze te maken welke advocaat er bij je past. Het is daarom goed om te kijken naar welke rechtsgebieden zijn er nog meer? Als je dat hebt gedaan, dan zie je in wat er allemaal kan en wat jouw opties zijn binnen het rechtsgebied. Misschien hoort het wel binnen letselschade, omdat het te maken heeft met lichamelijke of geestelijke schade die direct, na of tijdens een ongeluk en ongeval zijn ontstaan. Maar het kan ook met huurrecht (alles wat met huren van de woning te maken kan hebben) of contractenrecht te maken hebben (alles wat met overeenkomsten te maken heeft).

Advies inwinnen

Het kan ook met de ICT te maken hebben. Misschien heb je wel een eigen website of bedrijfje met eigen site en is daar iets mee gaande. Dan kom je uit bij ondernemingsrecht. Misschien is er wat gaande binnen het bedrijf wat je samen met iemand op hebt gestart. Altijd goed om daar naar te laten kijken, wat wie staat er in zijn of haar recht?

Zoeken maar..

Advocaat zoeken, dat is iets wat je niet zomaar gaat doen. Maar wanneer je duidelijkheid wil en je weet misschien bijna zeker dat je in je recht staat, waarom zou je er dan niets mee doen? Je hebt al je werk zelf gedaan en dan is het belangrijk dat alles ook naar behoren werkt en van jou is. Anderen mogen werk niet zomaar kopiëren en zonder toestemming gebruiken. Zorg er daarom voor dat je weet wat er allemaal kan en win informatie in, zodat jij je rechten kent en wanneer nodig actie kunt ondernemen.

Previous «
Next »