• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Is de Iphone XR een betere keuze dan de X of de XS?

Is de Iphone XR een betere keuze dan de X of de XS?

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
Iphone xr abonnement

Apple heeft met de laatste iPhone releases een bredere markt gepakt waardoor er voor diverse budgetten een leuk toestel te vinden is. De iPhone XR bevindt zich onder de iPhone X en XS variant, geeft de telefoon genoeg waar voor het geld?

Verschillen in uiterlijk

Over de jaren heen is het duidelijk dat Apple kiest voor telefoons met een strak en premium design. Wanneer je gaat kijken naar de iPhone X, een van de duurste varianten, krijg je een zeer stijlvol en modern design zonder randen op het beeldscherm. En er wordt gebruik gemaakt van een prachtig OLED scherm voor prachtige, kleurrijke beelden. De iPhone XR doet hier een stapje terug: het design heeft nog steeds een chique uitstraling, maar is wel wat dikker en heeft zichtbare randen om het beeld heen. Ook heeft de telefoon een lagere schermresolutie.

Heeft de XR voldoende kracht?

In de meeste gevallen zal de XR voldoende kracht bieden voor de dagelijkse zaken en multitasking. Dankzij de zuinige en snelle processor zal je zelden in de problemen komen met de telefoon. Daarbij is de kracht in de modellen bijna gelijk en lijken de verschillen vooral in het uiterlijk, de camera en het scherm te spelen.

Kan ik met de XR goede foto’s maken?

In de meest algemene zin kan je met de iPhone XR zeer goede foto’s maken. Het enige grote verschil is dat je met de duurdere modellen je een telelens mogelijkheid hebt, terwijl de XR een groothoeklens tot zijn beschikking heeft. Hierdoor kunnen enige vervormingen plaatsvinden en kan portretfotografie soms wat uitdagingen geven. De XR heeft dan wel het voordeel dat er meer licht op de lens valt. Hierdoor kan je betere foto’s maken in donkere situaties.

De prijs: is de XR het waard?

De keuze voor de XR zaal afhangen van enkele situaties: wil je een dun toestel? Wil je de telelens optie? En wil je een OLED paneel? Het zijn afwegingen die al snel een flinke hogere prijs opleveren. Terwijl het gaat om enkele verbeteringen. In combinatie met een Iphone xr abonnement zal deze telefoon voor de meeste gebruikers een uitmuntende keuze zijn.

Previous «
Next »