• Homepage
  • >
  • Hardware
  • >
  • Probleemloos van je favoriete muziek genieten op locatie met een bluetooth speaker

Probleemloos van je favoriete muziek genieten op locatie met een bluetooth speaker

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
beste bluetooth speakers

Er is niks fijner dan op iedere plaats te kunnen genieten van je favoriete muziek. Natuurlijk kun je zonder problemen je koptelefoons gebruiken, maar als je met meerdere mensen bent, is het net zo fijn als je de muziek uit een speaker kunt laten komen. Dan kun je probleemloos met anderen opgaan in de muziek op iedere denkbare locatie. Gelukkig is dat tegenwoordig geen probleem, want je kunt probleemloos op pad met een draadloze bluetooth speaker. 

Denk bijvoorbeeld eens aan een gezellige avond op het strand met vrienden, waar je geniet van een drankje en een kampvuur, terwijl je favoriete tunes over de speaker klinken. Of wanneer je bij vrienden in de tuin geniet van een jacuzzi en van te voren een rustgevend aantal nummers op je playlist hebt voor geprogrammeerd. Maar ook wanneer je buiten op locatie wilt genieten van een goede film, zonder afhankelijk te zijn van het audiosysteem of de geluidskaart van je pc, komt een bluetooth speaker prima van pas. 

Wat is nou de beste bluetooth speaker voor jou?

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende soorten bluetooth speakers op de markt, maar wat is voor jou nou de beste bluetooth speaker? Er zijn allerlei verschillende aspecten die voor jou bepalend kunnen zijn, alvorens je de keuze maakt voor welke type speaker voor jou het beste is. Denk bijvoorbeeld aan volume, de vormgeving, maar ook de prijsklasse kan een grote rol spelen alvorens jij een keuze maakt voor wat voor jou de beste bluetooth speaker is. 

Er zijn tegenwoordig vele honderden modellen op de markt. De meest bekende elektronica merken hebben tegenwoordig meerdere lijnen speakers die ze te koop aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Sony, Philips of Blaupunkt. Maar ook luxe electronica merken zoals bijvoorbeeld Bose hebben een serie speakers in de aanbieding, die je onderling aan elkaar kunt linken, zodat je kunt genieten van stereo geluid als je minstens twee van deze speakers hebt. 

Er zijn weinig bedrijven die zoveel bluetooth speakers produceren als JBL

Een van de merken die een enorme verscheidenheid aan verschillende speakers aanbiedt, is het Amerikaanse bedrijf JBL, waardoor ze door velen als marktleider op het gebied van bluetooth speakers worden gezien. Of het nu kleine pocket speakers zijn zoals de Go2, of flinke bijna ghettoblasters, zoals de Boombox 2, JBL heeft een bluetooth speaker voor iedere persoon en iedere portemonnee. 

Het voordeel van de bluetooth speakers is dat je ze probleemloos kunt koppelen aan iedere moderne smartphone. Op deze manier kun je probleemloos je favoriete nummers of playlists afspelen. Je kunt de speaker binnen een handomdraai aan je telefoon koppelen door de bluetooth in te schakelen, waarna je vervolgens vanaf je telefoon nummers en volume kunt bedienen, zonder dat je nog langer omhoog moet om richting de stereo installatie te lopen.

Je kunt tegenwoordig heel makkelijk online verschillende soorten bluetooth speakers naast elkaar vergelijken, zodat je straks een makkelijker door de bomen het bos kunt zien. Er zijn vele tientallen soorten bluetooth speakers verkrijgbaar, dus het kan af en toe nog best wel eens lastig zijn voordat je de beste keuze hebt gemaakt!

Previous «
Next »