• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Scherp geprijsde Apple producten en uitstekende service bij Apple Support Ed

Scherp geprijsde Apple producten en uitstekende service bij Apple Support Ed

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off

Wanneer je gebruikmaakt van Apple producten, heb je de garantie dat je voor kwaliteit producten kiest die lang meegaan. Maar er kan altijd iets gebeuren, door schade of door een productiefout, waardoor jouw favoriete Apple-product gerepareerd of vervangen moet worden. Als je dan aanspraak kunt maken op een goede garantievoorziening, los van de wettelijk verplichte garantie op jouw Apple-apparaat, zit je in dit soort situaties natuurlijk helemaal goed. Zo’n soort garantie kun je krijgen bij Applesupported.nl. Apple Support Ed biedt diverse soorten garantiepakketten aan, waarmee je absolute zekerheid hebt op een goed beschermd en verzekerd product! Hoe werken de garantiepakketten van Apple Support Ed precies? In dit blog leggen we het helder voor je uit!

apple support ed

Wij bieden een basisgarantie van twee jaar

Op de meeste Apple producten zit een beperkte standaardgarantie van één jaar. Dat is niet veel. Kies je voor een Apple product, dan krijg je via Apple Support Ed standaard een garantieperiode van twee jaar, die volledig losstaat van de fabrieksgarantie die Apple biedt. Zo kun je twee jaar lang zorgeloos jouw Apple-apparaat gebruiken, zonder bang te hoeven zijn dat deze niet verzekerd is. Belangrijk om te weten is dat het tweejaarlijkse garantiepakket niet geldig is voor krasvorming of andersoortige gebruikssporen op de beeldschermen van Apple-apparaten. De Applegarantie van Apple Support Ed kan worden uitgebreid met aanvullende verzekeringspakketten. Deze aanvullende verzekeringen zijn zowel door particulieren als ondernemers/ bedrijven af te sluiten. De twee belangrijkste uitbreidende pakketten die zij aanbieden, zijn de Pro Care – Apple Support Ed en Pro Care & Damage – Apple Support Ed pakket.

Een extra Pro Care-verzekering afsluiten kan ook

Naast de standaardgarantie van 1 jaar van Apple en twee jaar van Apple Support Ed, kun je ook kiezen voor een extra uitgebreide Pro Care-verzekering voor Apple-producten. De Pro Care-verzekering is een vervanging op de al geldende Apple-garantie van 2 jaar met maar liefst drie jaar en extra zekerheden. Deze verzekering beschermt je namelijk tegen fabrieks- en productiefouten. Wanneer er sprake is van een defect of storing, wordt jouw Apple-apparaat niet alleen opgehaald, maar ook via een pakketdienst weer bij je afgeleverd. Deze verzekering benadert de AppleCare-standaardservice.

Of kies voor een uitgebreid Pro Care & Damage-pakket

Wil je de meest optimale verzekering voor jouw Apple-apparaat, dan is het Pro Care & Damage pakket een slimme keuze. Net als de ‘gewone’ Pro Care-verzekering biedt dit garantietype drie extra verzekeringsjaren bovenop de standaard fabrieksgarantie van Apple. Het verschil is echter dat je ook bent verzekerd voor schadegevallen. Dus mocht je smartphone of device per ongeluk op de grond vallen of het scherm gebarsten zijn, dan krijg je de schade ook in dit soort situaties vergoed via onze aanvullende Pro Care & Damage-verzekering. Dat geeft je als Apple-gebruiker natuurlijk nog wat extra zekerheid en een veilig en vertrouwd gevoel!

Gratis ophaalservice bij defecten binnen de garanties

Heb je problemen met je Apple-apparaat en valt de schade binnen de voorwaarden van jouw garantie, dan wordt jouw Apple-apparaat gratis thuis opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. Meestal heb je jouw apparaat binnen één week weer terug. 

Meer weten? Bezoek dan onze informatieve website!

Wil je meer weten over onze Apple-verzekering en garantiepakketten? Kijk dan eens op de website van Apple Support Ed, waar je alles kunt vinden wat je wilt weten. Neem bij vragen gerust contact op met de professionele klantenservice. Het vriendelijke personeel helpt je graag verder om jouw vragen te beantwoorden en te zorgen dat je de meest geschikte Applegarantie krijgt voor jouw Apple device!            

Previous «
Next »