Star Wars Battlefront 2

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Het najaar is voor iedere game-liefhebber het hoogtepunt van het jaar. De meeste nieuwe games komen dan namelijk uit. Dat is ook wel zo handig, aangezien je met de winter voor de deur vaker binnen zit. Star Wars Battlefront 2 is één van de nieuwe games die we in het najaar van 2017 mogen verwachten. Op 17 november om precies te zien. Nadat de eerste Battlefront niet al te goed werd ontvangen is het tweede deel op veel punten verbeterd. Maar wat kun je precies verwachten en waarom is deze game het waard om te kopen? We vertellen het je hieronder.

Star Wars Battlefront 2: Singleplayer

De vorige Battlefront was voor veel spelers een behoorlijke teleurstelling. Vooral het feit dat er nauwelijks ruimte was voor een goede singleplayer-ervaring was voor veel spelers een afknapper. Met Star Wars Battlefront II is dat echter meer dan goed gemaakt. Er is een behoorlijk groot en uitgebreid singleplayer-verhaal ontwikkeld waarin je als Iden Versio kan gaan vechten voor het Empire. Het verhaal in Star Wars Battlefront 2 start wanneer de tweede Death Star ontploft. Terwijl de rebellenfeestvieren, zweert Iden wraak op het Resistance. Het verhaal speel zich af tussen ‘Return of the Jedi’ en ‘The Force Awakens’. Daarmee past het ook nog eens in de officiële verhaallijn van Star Wars!

Star Wars Battlefront 2: Multiplayer

Ook aan de multiplayer is het nodige veranderd om het spel aantrekkelijker te maken. De Hero’s zijn nu niet meer met geluk en een goede timing te krijgen. Ze zijn op te sporten via een systeem dat op hulpmiddelen is gebaseerd. Je hebt dus vaardigheden nodig om ze te vinden. Gelukkig verschijnen ze ook vaker. Ook zijn er veel meer verschillende strijdvelden in de nieuwe game. Deze strijdvelden zijn gebaseerd op originele trilogie maar ook op de nieuwe films en prequels. Je kunt kiezen uit vele verschillende troopers die zijn verdeeld in verschillende klassen. Deze kun je, gedurende het spel, ook verbeteren zoals veel gamers onder andere al gewend zijn met de Battlefield-games. Leuk is ook dat Heroes in Star Wars Batllefront 2 over vaardigheden beschikken die je kunt uitbreiden of verbeteren. Daardoor krijg je nog veel meer mogelijkheden en wordt het nog leuker om progressie te boeken binnen de game.

Wat kunnen we nog meer verwachten in Star Wars Battlefront 2?

Ontwikkelaar Criterion is bij het ontwikkelen van Star Wars Battlefront 2 speciaal ingeschakeld om de ruimtegevechten terug te laten keren. Ook komen er meer planeten dan ooit in de game voor en is er zelfs één planeet speciaal voor Star Wars Battlefront 2 ontwikkeld. Verder zijn de ruimteschepen nu ook te verbeteren en is het mogelijk om in de Clone Wars te gaan vechten of om op Tauntauns te rijden.

Previous «
Next »