Dé twee manieren om jouw telefoon te beschermen

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Wanneer je gek bent op de nieuwste technologie, met name op mobiele telefoons, is de kans heel groot dat je veel geld kwijt bent aan het in handen krijgen van jouw nieuwe telefoon. Vooral met de nieuwste duurdere smartphones wil men er extra zuinig mee om gaan. Het zou toch zonde zijn om er niet voorzichtig mee om te gaan? Jij wilt toch jouw nieuwe smartphone zo lang mogelijk mooi en krasvrij houden? In deze blog geven wij jou de twee tips om jouw nieuwe smartphone zo lang mogelijk te beschermen.

Hoesjes

Dit is toch wel de meest voor de hand liggende optie: een hoesje voor jouw telefoon. De keuzes uit de verschillende soorten hoesjes is wel groter dan je denkt. Zo zijn er soft cases en hard cases. Deze beschermen met name de achterkant van jouw telefoon als je je telefoon bijvoorbeeld op tafel legt en/of over de tafel schuift. Er zijn ook flip cases die ook de voorkant van jouw telefoon mooi houden. Wanneer je je telefoon in jouw tas stopt, wordt het scherm niet beschadigd door bijvoorbeeld jouw sleutels. Ook kunnen sommige flip cases dienen als portemonnee. Dat is handig als je even snel de deur uit moet, want je hoeft alleen maar je telefoon te pakken en al je pasjes en briefgeld zitten er ook al bij! Bij de nieuwste modellen worden vaak de nieuwste en soms meest innovatieve hoesjes gemaakt. Zo zul je in de winkel meer mogelijkheden hebben wanneer je op zoek bent naar iphone 7 hoesjes, dan wanneer je naar een hoesje voor een verouderd model zoals de iPhone 4 op zoek bent. Een ander voordeel van een hoesje, met name soft cases of flip cases, is dat ze van materiaal gemaakt zijn waar je veel makkelijker grip op kan hebben wanneer je je telfoon vast hebt. Minder kans op het laten vallen van je telefoon!

Screenprotector

Wil jij jouw telefoonscherm extra goed beschermen tegen krassen en vette vingers? Dan kun je een screenprotector kopen. Uit onderzoek blijkt dat de meeste gevallen van telefoonschade, ruim 39%, schade aan het scherm zijn. Jij wilt toch niet bij die 39% horen? Dan is een screenprotector iets voor jou. Deze worden gemaakt van onder andere plastic of glas. Je plakt de screenprotector op jouw scherm en je bent klaar om te gaan! De screenprotectors blijven lang zitten waardoor jouw scherm mooi en heel blijft. En mocht je jouw telefoon laten vallen, dan wordt alleen de screenprotector beschadigd. Dat scheelt jouw veel kosten, want het vervangen van een telefoonscherm is veel duurder dan het vervangen van een screenprotector! Tip: om te zoeken naar bijvoorbeeld screenprotectors voor jouw nieuwe iPhone 7 kun je kijken onder iPhone 7 hoesjes. Vaak krijg je een mooie deal wanneer je een screenprotector en een hoesje tegelijk bestelt!

Beschermen is het waard!

Dus even kort samengevat: je kunt door middel van een hoesje en/of een screenprotector jouw telefoon zo lang mogelijk mooi en krasvrij houden. Het is een kleine extra uitgave, maar je zult zien dat het op het langer termijn deze keuze het zoveel meer waard is.

Previous «
Next »