• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Dark Souls 3 Game of the year edition; release in April

Dark Souls 3 Game of the year edition; release in April

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Dark Souls 3 Fire Fades Edition

Na de originele release in maart 2016 komt volgende maand nu eindelijk het spel uit waar we allemaal op gewacht hebben; Dark Souls 3, de Game Of The Year Edition. Dese speciale editie van het spel wordt The Fire Fades Edition genoemd en wordt uitgebracht op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Darks Souls 3 is de nieuwste game in de Dark Souls reeks. In het afgelopen jaar zijn er twee DLC uitgekomen voor het spel, Ashes Of Ariandel en THE Ringed City. Deze DLC zullen beide in de Fire Fades Edition te spelen zijn.

De Dark Souls trilogie valt in het action role playing game genre. Je speelt het spel in de derde persoon. Het spel heeft een middeleeuwse fantasy sfeer en je hebt beschikking tot een scala aan wapens. Denk aan zwaarden, bogen, gooimessen en zelfs magie. Door het spel heen kom je voortdurend bazen tegen. Deze bazen worden steeds sterker des te verder je het spel inkomt. De gevechten kunnen soms wel uren aanhouden en je moet hard werken om een zwak punt te vinden en ze te verslaan. Als je dit niet lukt word je simpelweg, bruut en bloedig vermoord. Als dat te moeilijk klinkt kun je het spel ook met meerdere personen spelen.

dark souls III fire fades edition

Het verhaal van Dark Souls 3 is erg moeilijk te begrijpen als je onbekend bent met de serie. Een van de leuke dingen aan het spel is het verhaal zelf ontdekken doormiddel van verstopte brieven en dergelijke. Het spel speelt zich af in het koninkrijk Lothric, daar is een vlam die normaal de vloek weghoud uit het land. Nu begint de vlam te doven en als er geen held komt om de vlam aan te steken wordt het land overspoeld door demonen. Het is aan jou om de vlam opnieuw aan te steken en het land te redden.

In de DLC wordt op het verhaal van de originele game voortgebouwd, om niks van het verhaal te verpesten zal ik daar verder niks over schrijven. In de DLC zijn er nieuwe plekken om te ontdekken, nieuwe wapens om mee te vechten en nieuwe eindbazen om die nieuwe wapens tegen te testen.

De Fire Fades Edition komt naar verwachting op of rond 21 April uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en natuurlijk de PC.

Previous «
Next »