• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Verzorg je technische apparatuur goed zodat deze langer mee gaat

Verzorg je technische apparatuur goed zodat deze langer mee gaat

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
smartphone breekbaar

Al sinds jaar en dag ben je een echte Tech fan. Verslaafd aan allerlei nieuwe technische ontwikkelingen, speur je dagelijks het internet af om te zien wat er allemaal in de wereld wordt uitgevonden. Het is een gekkenhuis en de techniek staat voor niks. Als je nagaat over wat voor mogelijkheden en toepassingen er nu worden bedacht, maar die pas over jaren beschikbaar worden voor het grote publiek, sla je af en toe steil achterover van verbazing en ontzag. 

Zelf ben je al ruim dertig jaar fanatiek aan het snuffelen en sleutelen met computers. Je bestelt nieuwe onderdelen waar je wat over leest op een blog, die je vervolgens zelf installeert in je machine om vervolgens de laatste versie van de bijbehorende software te downloaden. Terwijl je meerdere computers hebt draaien, liggen er ook continue een of twee modellen op de werktafel, waaraan wordt gesleuteld om de kloksnelheid te verhogen, een nieuwe videokaart te installeren of de bedrading naar je moederbord vakkundig te vervangen. 

De wereld van de computers is met sprongen vooruit gegaan de afgelopen jaren

Over de afgelopen jaren heb je van alles meegemaakt. De ontwikkelingen op het gebied van computers zijn zo ontzettend hard gegaan. Denk bijvoorbeeld aan hoe de opslag van data over de afgelopen twintig jaar is gegroeid. Je begon met van die dunne grote floppy drives die je na een error weg kon gooien maar ook als waaier kon gebruiken op een hete dag. Vervolgens kwamen de diskettes van 1.44 mb, waar je al snel dozen en vervolgens planken mee vulde en toen je zelf je eerste cd-brander in huis kreeg ging het dak eraf. Vervolgens kwam daar de dvd achteraan en had je ineens 4.7 GB tot je beschikking om vol te gooien met gegevens. 

Met de introductie van de usb-drive die je eenvoudig in je computer kon klikken en het verschijnen van de mobiele externe schijf waarmee je probleemloos meerdere terabytes in je tas kon stoppen was er ineens geen houden meer aan. Hoe dan ook, je dient er altijd heel voorzichtig mee te zijn. Middelen om data te transporteren en als je er niet goed oplet, kan een klein ongelukje al snel leiden tot het verlies van al je data. 

Maar gelukkig heb je in de loop der jaren geleerd, dat wanneer je goed voor je spullen zorgt en er op gedegen wijze mee om gaat, deze ook heel wat langer mee zullen gaan. 

Een beschermings hoesje voor je telefoon is het eerste wat je in huis haalt

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor andere dingen die je gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon. Vanzelfsprekend heb je hier ook een van de nieuwste modellen van, een heuse Samsung Galaxy S21. Maar je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat deze voldoende is beschermd tegen onverhoopte ongelukjes. De Galaxy’s van Samsung zijn al een paar je favoriete mobiele telefoon. Ieder jaar koop je daarom een nieuw model en vanzelfsprekend heb je al dagen voordat je telefoon thuis wordt afgeleverd al een passend Samsung Galaxy S21 hoesje in huis. 

Meestal bestel je meerdere hoesjes voor je nieuwe telefoon. Dat doe je bijna altijd bij dezelfde online winkel. Bij smartphonehoesjes.nl kun je gemakkelijk online bestellen nadat je een keuze hebt gemaakt een of meerdere van de vele tientallen modellen. Bovendien kun je er ook terecht voor verschillende accessoires, zoals screenprotectors, opladers en kabels, waardoor je de basis behoeften voor het verzorgen en onderhouden van je telefoon op een plek kunt regelen voor een competitieve prijs!

Previous «
Next »