• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Wat kunnen we in 2023 van Apple verwachten?

Wat kunnen we in 2023 van Apple verwachten?

  • Paul
  • 1 year ago
  • Comments Off
hier komt apple mee in 2023

Nu we het einde naderen van een druk product release seizoen voor Apple met alleen nieuwe iPads en Macs die de komende maand nog zullen worden aangekondigd, richten we ons op 2023. Het gerucht gaat dat Apple verschillende belangrijke producten in de pijplijn heeft voor volgend jaar, inclusief nieuwe Macs, een nieuwe HomePod, een VR/AR-headset en nog veel meer.

Afgezien van nieuwe iPhones en Apple Watches, die elk jaar met een regelmaat worden verwacht, zijn er andere producten om naar uit te kijken van Apple. Hieronder hebben we zes andere belangrijke producten dan de iPhone 15 verzameld die je volgend jaar kunt verwachten.

15-inch MacBook Air

Apple zal naar verwachting in 2023 een 15-inch MacBook Air uitbrengen, zoals eerdere geruchten ook al aangaven. Het gerucht gaat dat de ‌MacBook Air‌ qua schermgrootte vergelijkbaar is met de 16-inch MacBook Pro, maar met een dunner en lichter ontwerp. De huidige ‌MacBook Air‌ meet 13 inch en de 15-inch ‌‌MacBook Air‌‌ zou waarschijnlijk hetzelfde ontwerp gebruiken als het huidige model, dat in juni werd geïntroduceerd.

Wat kunnen we in 2023 van Apple verwachten

iMac met M3-chip

Volgens andere geruchten werkt Apple aan een nieuwe iMac die het volgend jaar wil lanceren. Deze nieuwe iMac zal de M3 Apple-siliciumchip bevatten, maar andere details, waaronder het ontwerp en de grootte, moeten nog worden vrijgegeven. Apple werkt ook aan een iMac Pro, maar of dat de geruchten M3 iMac is of een apart, losstaand product, is onduidelijk.

Alles-in-één Apple TV, HomePod en FaceTime-camera

Apple werkt aan een nieuw product voor thuis dat een HomePod combineert met een Apple TV en een FaceTime-camera. Het product werd oorspronkelijk genoemd in april 2021 en het gerucht ging dat het tegen het einde van 2023 zou kunnen worden gelanceerd. De andere mogelijkheden van het apparaat omvatten standaard Apple TV, box functies zoals video kijken en gamen plus gebruik van slimme luidsprekers zoals het afspelen van muziek en het gebruik van Apple’s Siri digitale assistent.

Aanvullende details over het product, inclusief ontwerp en prijs, zijn nog niet bekend, maar met een lancering die mogelijk ergens volgend jaar gepland staat, kunnen er in de komende maanden meer details naar buiten gebracht worden.

‘Reality Pro’-headset

Misschien is een van de eerste Apple-productintroducties in 2023 de lang verwachte AR/VR-headset. Volgens verschillende rapporten is Apple van plan om zijn headset, die het volgend jaar “Reality Pro” mag noemen, uit te brengen. Apple heeft in januari een evenement plant om de nieuwe headset aan te kondigen.

in 2023 van Apple verwachten

Nieuwe HomePod

Na het stopzetten van het product in maart 2021, zou Apple werken aan een nieuwe HomePod op ware grootte die volgend jaar zal worden gelanceerd. De nieuwe HomePod zal qua grootte vergelijkbaar zijn met de originele HomePod, met verbeterde geluidskwaliteit en aangedreven door de S8-chip van de Apple Watch Series 8. De nieuwe HomePod zou al in het eerste kwartaal van 2023 kunnen worden gelanceerd.

Apple Silicon Mac Pro

Een van de meest verwachte product aankondigingen van 2023 is een nieuwe Mac Pro, aangezien de huidige versie nog steeds over Intel-processors beschikt. Geruchten suggereren dat de aankomende ‌Mac Pro‌ de M2 ​​Ultra-chip zal hebben met een 20-core CPU, tot een 64-core GPU en 64 GB of 128 GB verenigd geheugen. De ‌Mac Pro‌ zal naar verwachting ook worden aangeboden met een “‌M2‌ Extreme”-chip, die een 40-core CPU, tot 128-core GPU en ten minste 128 GB of 256 GB geheugen zal hebben.

dit kunnen we in 2023 van Apple verwachten
Previous «
Next »