Bescherm je iPhone 12 Pro met een goede hoes

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
iphone 12 hoesje

Waar normaal gesproken de nieuwe iPhone altijd in september wordt gepresenteerd, is dat dit jaar, zoals zoveel zaken, anders en verwachten we dat de presentatie ergens in oktober zal zijn. Of de iPhone 12 dan ook nog diezelfde maand in de winkels ligt, of dat we tot het eind van het jaar moeten wachten, is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat als je die nieuwe telefoon van Apple hebt, je die goed wil beschermen. Daarom duiken we in de opties voor iPhone 12 Pro hoesjes en andere modellen.

Door alle upgrades worden telefoons kwetsbaarder

Met elke release van een nieuwe iPhone worden er weer nieuwe opties aan het apparaat toegevoegd, een daarvan is dat de kwaliteit van de camera’s maar beter blijft worden. Echter raken de telefoons hierdoor ook sneller beschadigd, omdat ze fragieler zijn. Door je Apple iPhone 12 Pro te beschermen met een telefoonhoesje en een screenprotector kan je dit eenvoudig voorkomen en kan je lang van je mooie toestel blijven genieten.

Welke nieuwe modellen van Apple zijn bekend?

De nieuwe reeks iPhones bestaat daarnaast uit de iPhone 12, iPhone 12 Max en iPhone 12 Pro Max. Met een scherm van 6.1 inch is de iPhone 12 Max net iets groter dan de iPhone 12 (5.4 inch) en kleiner dan de iPhone 12 Pro Max (6.7 inch). Het design van de nieuwe iPhone heeft qua uiterlijk veel weg van de al wat oudere iPhone 5, maar dan in een modern jasje.

De opties om je telefoon te beschermen

Om die devices te beschermen, zijn er vele opties mogelijk. Van leren cases, transparante beschermhoezen tot siliconen cases of bumpers: allemaal manieren om jouw telefoon optimaal te beschermen. Welke jij het liefste gebruikt is natuurlijk persoonlijk. Je kunt daarnaast kiezen uit iPhone 12 Pro cases in vrolijke prints, felle kleuren of met een neutraal design. De telefoonhoesjes voor de iPhone 12 Pro passen ook om het toestel van de iPhone 12 Max. Die hebben beide namelijk een scherm van 6,1 inch.

Een hoes met versterkte hoeken

Als je veel geld uitgeeft aan het nieuwste model iPhone, dan wil je deze natuurlijk optimaal beschermen. Dat doe je met een iPhone 12 Pro hoesje. Als je per ongeluk jouw telefoon laat vallen, zorgt een hoes met versterkte hoeken ervoor dat die geen beschadigingen oploopt. Een waterdichte hoes geeft daarnaast ook nog bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld outdoor-activiteiten, zoals fietsen of hardlopen. Wil jij ook altijd je pinpas of rijbewijs bij de hand hebben? Kies dan voor een iPhone 12 Pro bookcase of wallet waarin je -naast je telefoon- ook diverse pasjes kan opbergen.

Bescherming rondom, of juist het scherm vrij houden?

Voor de iPhone 12 Pro zijn er tal van verschillende hoesjes verkrijgbaar. Wanneer je graag het optimale gebruiksgemak wilt behouden dan is een gel case of hard case een goede optie, het scherm van de telefoon blijft dan namelijk helemaal open. Met een bookcase of flipcase is de telefoon helemaal rondom beschermd. Je hebt dan vaak nog een aantal handige extra functies, zoals opbergvakjes voor pasjes of een uitklapbare standaard waarmee je de smartphone rechtop kan neerzetten, zodat je makkelijker video’s kunt bekijken. Om het touchscreen van de smartphone goed te beschermen raden we je een screenprotector voor de Apple iPhone 12 Pro aan.

Previous «
Next »