AverMedia Live Gamer Extreme LGX (GC550)

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

De AverMedia Live Gamer Extreme LGX GC550 is een onmisbaar apparaat voor iedere gamer die graag het stramen en opnemen van zijn of haar gamevideo’s professioneler wilt aanpakken. Met de AverMedia Live Gamer Extreme LGX heb je de tools in huis om aan een zeer goede kwaliteit de video’s de wereld in te sturen die jij wilt delen over jouw game-ervaringen.

Pluspunten van de AverMedia Live Gamer Extreme LGX (GC550)

De grote voordelen van de AverMedia Live Gamer Extreme LGX GC550? Het feit dat het apparaat exact doet wat het zegt te zullen doen: streamen en opnemen aan een hoge kwaliteit. Daarenboven is de ReCentral 2 software van de AverMedia Live Gamer Extreme LGX extreem overzichtelijk en stabiel te noemen. Dankzij dit apparaat kan je overigens ook door middel van covers de hele ervaring nog een stuk persoonlijker maken en is dat niet heel de bedoeling van streaming? De werking van de AverMedia Live Gamer Extreme LGX (GC550) is niet alleen vlot aan te leren maar bovendien ook bezaaid met mogelijkheden. Zo kan je direct streamen/uploaden naar diverse platformen zoals PlayStation 4, XboX One, Wii U en de PC. Qua uitzicht moet gezegd worden dat er hard is ingezet op de gaming look. Het ziet er dan ook gewoon ontzettend stoer uit wat voor sommige mensen een voor- dan wel een nadeel kan betekenen.

De conclusieLive Gamer Extreme LGX

De AverMedia Live Gamer Extreme LGX is een topapparaat in de sector die nauwelijks haperingen zal vertonen en zeer stabiel werkt. Daarbij hoort natuurlijk wel de opmerking dat het apparaat wel een pittig systeem vereist om werkbaar te zijn. Denk aan een mid tot high-end gaming laptop of PC met een USB 3.0 aansluiting. Als we naar de ‘proof of concept’ kijk, daarmee bedoelen we uiteraard de opgenomen video’s dan valt op dat die gewoon van een steengoede kwaliteit zijn. Alles wat je wilt doen werkt meteen en het resulterende beeld is van een andere planeet. Je kunt bij wijze van spreken uit je bed komen en nog geen minuut later al aan het streamen zijn. En dat is een ervaring die voor echte gamers gewoon geld waard is.

De Live Gamer Extreme LGX is o.a. verkrijgbaar bij Alternate.nl vanaf 139,-

Previous «
Next »