Lenovo Yoga Book

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Lenovo Yoga Book

De Lenovo Yoga Book is een laptop, kladblok en tablet bij elkaar. Het beschikt over een Full HD scherm en een IPS paneel waardoor het beeld erg helder is en de kleuren goed worden weergeven. Daarnaast heeft de Lenovo Yoga Book ook beschikking tot een toetsenbord, pen en papier en een applicatie om op te tekenen. Het tekenen en de pen worden bestuurd door een aangeleverde styluspen. Deze tekent zeer nauwkeurig en alle aantekeningen of tekeningen die worden gemaakt worden direct gedigitaliseerd en op de Yoga Book opgeslagen. De Lenovo Yoga Book heeft een 10.1 inch scherm en als besturingssysteem Android. De android versie van de Lenovo Yoga Book is Android 6.0. Het is daarnaast in staat om een draadloze internetverbinding aan te gaan. Het heeft een RAM-geheugen van 4 GB en een totale opslagcapaciteit van 64 GB. De tablet heeft een Quadcore processor. Andere specificaties voor deze Yoga Book zijn mogelijkheid tot bluetooth verbinding, USB-aansluiting, Hoofdtelefoonaansluiting en ruimte voor een geheugenkaart. De tablet beschikt over een speaker en twee camera’s.
Het geheel weegt in totaal 690 gram en is gemaakt van het metaal aluminium. Het heeft een breedte van 25,66 cm, een diepte van 17,08 cm.

Lenovo Yoga A12

Binnenkort zal er een nieuwe goedkopere versie uitkomen. Deze nieuwe versie zal verschijnen onder de naam Lenovo Yoga A12. De Lenovo Yoga A12 beschikt over een kleiner geheugen en een kleinere hoeveelheid pixels. Daarnaast wordt deze gemaakt van magnesium en aluminium, waardoor het gewicht stijgt naar 990 gram. Verder beschikt de Lenovo Yoga A12 wel over wifi, bluetooth, koptelefoonaansluiting en USB-aansluiting.

Previous «
Next »