Call of Duty: Infinite Warfare

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Ook spellenreeks Call of Duty kwam dit jaar weer met een nieuwe versie van de game. Call of Duty: Infinite Warfare werd wisselend ontvangen. Waar sommige gamers ontzettend positief en blij waren met de nieuwe game, geven andere aan dat concurrenten als Battlefield en Titanfall het toch echte beter doen. We bekeken de game wat beter en bespreken hieronder all features en nieuwe opties.

Op welke consoles kun je Call of Duty: Infinite Warfare spelen?

Als eerste wil je natuurlijk weten op welke consoles Call of Duty: Infinite Warfare te spelen is. In tegenstelling tot veel andere games, verscheen deze nieuwe Call of Duty namelijk niet op vorige generatie consoles. Gamers met een ps3 of een xbox360 kunnen deze game dus niet spelen. Call of Duty: Infinite Warfare is alleen te spelen op de PlayStation 4, de Xbox One en de PC.infinite warfare

Singleplayer

Het blijft opvallend om te merken dat het overgrote merendeel van de spelers de singleplayer modus overslaat. De singleplayer van Infinite Warfare heeft namelijk veel veranderingen ondergaan ten opzichte van voorgaande games van Call of Duty en is met recht indrukwekkend te noemen. Call of Duty heeft dit keer gekozen voor een sci-fi verhaal, dat zich grotendeels op andere planeten afspeelt dan de aarde. Daarnaast begeef je jezelf met grote regelmaat in de ruimte. Doordat je in die situaties vanuit je ruimteschip vecht in plaats van het bekende rondlopen en schieten, krijgt de game een heel nieuw aanzien. Het verhaal is prima in elkaar gezet en naast de verhaalmissie heb je ook nog eens talloze zijmissies, waardoor je het spel beter en beter leert spelen. Het is de ideale manier voor niet-ervaren spelers om Call of Duty goed te leren kennen.

Vechten tegen zombies

Zombies zijn populairder dan ooit. Je ziet ze in talloze tv-series en games terugkomen. Tel daarbij de sci-fi setting van Call of Duty: Infinite Warfare op en je snapt dat de Zombie-modus onmisbaar is in dit spel. Het leuke is dat je deze modus samen met vrienden kunt spelen. Verder is het eigenlijk meer van hetzelfde en dus bekend terrein voor Call of Duty spelers.

Multiplayer

De multiplayer is eigenlijk waar het allemaal om draait bij spellen als Call of Duty: Infinite Warfare. De meeste spelers kopen daar het spel namelijk voor. Als je hoopte op talloze vernieuwingen, extra opties en revolutionaire ontwikkelingen, zul je teleurgesteld zijn. De omgeving is anders, de dingen worden anders benoemd; maar in de basis blijft de multiplayer grotendeels hetzelfde zoals je gewend bent van Black Ops 3. Snelheid is nog steeds ontzettend belangrijk. Call of Duty doet er wel alles aan om de speler nog mobieler te maken. De maps werken daar, met kleine ruimtes en smalle openingen, niet echt aan mee. Er zijn twee nieuwe modes: Defender en Frontline. Deze zijn onder veel gamers direct populair kunnen dan ook de aansluiting vinden bij de immens populaire en opnieuw terugkerende modus zoals Hardpoint en Gun Game.

Previous «
Next »