• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Call of Duty, Black Ops 4, nu beschikbaar als pre order.

Call of Duty, Black Ops 4, nu beschikbaar als pre order.

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Het antwoord is: ja! We hebben er even op moeten wachten, maar de populaire serie Call of Duty wordt uitgebreid met een gloednieuwe game, waarin drie verschillende speelmodi centraal staan. De pre order black ops 4 kent namelijk een multiplayer-, zombie- en blackout-modus. Dankzij de nieuwe multiplayermogelijkheden zullen spelers een compleet nieuwe game-ervaring opdoen en urenlang speelplezier hebben. Bovendien is er ruimte voor nostalgie: bekende locaties en personages uit voorgaande spellen komen terug in de nieuwe uitgave. De call of duty pre order is niet voor niets veel onder de aandacht gebracht door speelgoed- en gamewinkels: dit spel is simpelweg revolutionair.

Multiplayer-modus

De nieuwe call of duty pre order kenmerkt zich door verdieping, iets waar iedere speler die ook maar een beetje waarde hecht aan de verhaallijn van een game, blij mee kan zijn. De multiplayermodus van Black Ops 4 speelt zich af in de tijd tussen Black Ops 2 en 3. Zet je dus schrap voor een ijzersterk achtergrondverhaal bij de bestaande games. Daarnaast is er geprobeerd meer speelstijlen te creƫeren, om het competitiegevoel bij het spelen te vergroten. Vooral de terugkeer van de Specialists draagt hier aan bij. Deze hebben allemaal een eigen wapenuitrusting, wat zorgt voor een diversere speelervaring en een groter belang van teamwork. Door goed te kijken naar de eigenschappen van iedere speler, is het mogelijk om een onverwoestbaar team samen te stellen dat sterker is dan een solo-speler.

Zombie-modus

In de nieuwe call of duty pre order keren ook de zombies terug, maar dan wel in een nieuw jasje. Deze call of duty pre order begint namelijk een totaal nieuwe verhaallijn waarin ook nieuwe personages voorkomen. De hoofdrolspelers van het spel komen in de meeste bizarre omstandigheden terecht. Zo moeten zij vechten voor hun leven op de wereldbekende RMS Titanic en een Colosseum in het oude Rome. Ook handig: spelers kunnen de moeilijkheidsgraad en uitdagingen aanpassen op hun persoonlijke speelstijl.

Blackout-modus

And last but not least, de makers van Black Ops 4 hebben een nieuwe Battle Royale-stijl aan het speeluniversum toegevoegd. Dit houdt in dat de speelbare map groter is en toegankelijk is voor meer spelers dan ooit tevoren. Gezien de populariteit van de nieuwe game, wordt aangeraden de pre order black ops 4 zo snel mogelijk te bestellen.

Eerder schreven we ook over: Call of Duty Infinite Warfare

Previous «
Next »