De meest populaire functies van de iPhone 7

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Het is inmiddels al weer even geleden dat de iPhohe 7 op de markt is gebracht. Inmiddels zijn de meeste gebruikers dan ook al gewend aan het nieuwe vlaggenschip van Apple. Sterker nog: veel mensen zijn al bezig met de opvolger, al duurt dat nog wel even. Natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg mensen die de iPhone 7 alsnog willen bestellen en nieuwsgierig zijn naar de functies van deze smartphone. Wat zijn eigenlijk de meest populaire functies? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Water- en stofdicht

Er werd al lang om gevraagd door de Apple gebruikers en met de iPhone 7 was het eindelijk zo ver: de smartphone is stof- én waterdicht. Vooral over de bescherming tegen stof zijn veel gebruikers inmiddels erg positief. Een klein ongelukje zoals je telefoon in bad of in de wc laten vallen heeft bovendien geen nadelige gevolgen meer. De iPhone 7 kan namelijk maar liefst 30 minuten achter elkaar onder water blijven op een maximale diepte van één meter. Gebruikers zijn dan ook alleen maar lovend over deze nieuwe functie.

Betere accu

Nog zo’n verbetering waar de gebruikers van de iPhone 7 vrijwel unaniem lovend over zijn: de nieuwe accu. Waar de accu bij vorige generaties iPhone eigenlijk altijd hetzelfde bleef, is deze nu aantoonbaar vooruit gegaan. De accu in de iPhone 7 gaat namelijk zo’n twee uur langer mee dan die in de 6S. Opvallend genoeg was dat voor veel gebruikers een zeer belangrijke reden om over te stappen op het nieuwe vlaggenschip.

Camera

Ook de kritieken op de sterk geüpgradede camera van de iPhone 7 zijn voornamelijk lovende. Veel gebruikers zien vooral een groot verschil dankzij de optische beeldstabilisatie. Het is nu veel eenvoudiger om scherpe foto’s en goede video’s te maken, ondanks datje trilt en beweegt met de telefoon. De meeste complimenten gaat echter uit naar de iPhone 7 plus die aan de achterkant een dubbele camera heeft gekregen. Met deze telelens kun je ontzettend ver inzoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de foto.

Muziek luisteren is fantastich

Vooraf was niet iedereen even blij met het feit dat de koptelefoonaansluiting verdween bij de iPhone 7. Het overgrote merendeel van de gebruikers is nu echter gewend aan de meegeleverde EarPods en vindt dit dan ook een uitstekende functie. Het geluid is beter en je hebt geen last meer van vervelende draadjes. Bovendien is het geluid van de iPhone 7 zelf ook veel beter dankzij de dubbele speakers die voor het eerst aanwezig zijn.

Siri is nóg beter!

Siri is geen nieuwe functie, maar is bij het nieuwe vlaggenschip wel enorm verbeterd. Bovendien is Siri nog steeds waanzinnig populair bij veel gebruikers. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om Siri in andere applicaties te gebruiken, zelfs als deze apps niet van Apple zijn. Je start met een stemopdracht bijvoorbeeld eenvoudig je dagelijkse workout via Runkeeper of je kunt een Skype gesprek met iemand beginnen door Siri daar de opdracht voor te geven. Het aantal apps waarbij dit werk wordt steeds verder uitgebreid waardoor je op een gegeven moment amper je vingers nog nodig hebt en vrijwel alles met spraakopdrachten kunt laten uitvoeren op jouw iPhone 7.

Previous «
Next »