Het groeiende succes van Black Friday

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Ieder jaar wordt het succes van koopjesdag Black Friday in Nederland groter. Was het eerst nog een vrij onbekend fenomeen, dat overwaaide uit Amerika, tegenwoordig weten steeds meer mensen de gang naar de winkels op die bewuste vierde vrijdag van november te vinden. En geef ze eens ongelijk. Zo vlak voor de feestdagen nog even tegen spotprijzen een nieuwe computer of telefoon aanschaffen, wie wil dat nou niet? Er zijn steeds meer winkel(ketens) die aan Black Friday meedoen. Met name grote warenhuizen en elektronicagiganten. Ben je zelf op zoek naar een artikel in dit segment? Kruis de grote dag dan maar vast aan in je agenda.

Goede deals op nieuwe modellen
Wie de aanbiedingen in de wekelijkse huis-aan-huis bladen een beetje in de gaten houdt, zal het ongetwijfeld opgevallen zijn. De ‘superdeals’ en ‘scherpe prijzen’ gelden veelal voor oudere modellen en voorraad waar men overduidelijk vanaf moet. De nieuwste gadgets en mooiste modellen blijven lang op een hoog prijsniveau hangen. Maar dat is nu het leuke aan Black Friday. Zelfs de bekendste elektronica zaken, geven op deze dag korting op nieuwe, gewilde artikelen. Kijk maar eens naar de Mediamarkt Black Friday aanbiedingen. Een uitstekend moment dus om je oude laptop eindelijk eens te vervangen door de laatste notebook.

Welke winkels doen mee aan Black Friday?
Aan Black Friday doen winkels uit alle categorieën mee. Van woonwinkels, tot warenhuizen en van kledingzaken tot elektronica stores. Op internet kun je vinden waar de beste aanbiedingen bij jou in de buurt worden aangeboden.

Het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday
Ken je de term Black Friday al? Dan heb je misschien ook wel eens gehoord van Cyber Monday. Cyber Monday is de eerste maandag na de populaire koopjesdag op vrijdag. Ook dan bieden retailers je de beste artikelen aan tegen de laagste prijzen. Maar er is wel een duidelijk verschil met Black Friday: je hoeft niet in kou of regen voor een winkel in de rij te staan. Van Cyber Monday geniet je achter je computer. Deze aanbiedingen gelden namelijk alleen voor online aankopen. En het goede nieuws is, dat Cyber Monday gewoon om middernacht begint. Het nadeel van Cyber Monday is echter dat je vooraf moet bepalen welk artikel voor jou de beste keuze is. Persoonlijk advies van een expert in de winkel zoals op Black Friday is er natuurlijk niet bij.

Previous «
Next »