• Homepage
  • >
  • Software
  • >
  • Hoe kun je een internetfilter op een veilige manier omzeilen?

Hoe kun je een internetfilter op een veilige manier omzeilen?

  • Paul
  • 2 Years ago
  • Comments Off
Hoe kun je een internetfilter op een veilige manier omzeilen

Misschien herken je het wel: je zoekt op internet op een bepaald onderwerp, maar sommige pagina’s die Google als resultaat geeft zijn geblokkeerd door een internetfilter omdat die als onveilig worden aangemerkt. Dit kan natuurlijk erg vervelend zijn,m maar niet getreurd: hieronder leggen we je uit hoe je een dergelijk internetfilter kunt omzeilen.

De simpelste manier is om een VPN te gebruiken

De simpelste manier om een internetfilter te omzeilen is om een zogenaamde VPN te gebruiken. Met een VPN maak je een nieuwe anonieme verbinding aan die niet beïnvloed wordt door het filter wat er op jouw netwerk is geplaatst. Ontzettend handig dus! Het enige kleine nadeel is dat je verbinding misschien ietsje langzamer is dan dat je gewend bent, omdat je browser denkt dat je via een ander netwerk een webpagina probeert te bereiken.

Welke opties zijn er echter voor een goede VPN, en welke zijn het beste om te gebruiken? De meeste VPN’s in deze lijst zijn gemakkelijk als browser plugin toe te voegen, wat erg makkelijk werkt en een hoop werk scheelt.

internetfilter op een veilige manier omzeilen

Pas op met gratis VPN’s

Er zijn tegenwoordig heel veel gratis VPN’s te vinden die je kan gebruiken om een internetfilter te omzeilen. Het riskante aan deze VPN’s is dat deze van kleinere bedrijven komen en het niet duidelijk is hoe ze met jouw gegevens omgaan, en of deze worden doorverkocht. Wij raden je daarom aan om eerst goed te onderzoeken welke VPN’s goed omgaan met die privégegevens.

Je moet zelf beslissen of je het een veilige optie vind of niet. Deze beslissing is niet altijd even makkelijk te maken, dus doe goed onderzoek. De internet browser Opera heeft een gratis VPN ingebouwd in haar browser. Dit is een bekend en fatsoenlijk bedrijf en dus betrouwbaar.

Betaalde VPN’s zijn het meest veilig

Betaalde VPN’s zijn uiteraard de beste optie, omdat je weet dat er dan secuur met jouw gegevens wordt omgegaan. Zo garandeer je jezelf dat tijdens het browsen niemand anders dan jij je gegevens in kan zien!

Mozilla

Voor mensen die Firefox gebruiken is dit een goede optie. De Mozilla VPN zit ingebouwd in de Firefox browser, wat het dus makkelijk maakt om te gebruiken. Net als de vorige twee ben je gegarandeerd van veilige en snelle connecties, en verbinding met wel meer dan 400 servers in 30 verschillende landen! Ook hier kan je 30 dagen de service uitproberen, en als deze niet bevalt, krijg je al je geld terug!

NordVPN

NordVPN is al een tijdje een bekend merk op het internet. Als je wat vaker YouTube kijkt, zul je vast een YouTuber voorbij zien komen (of zelfs meerdere) die gesponsert worden door NordVPN. En dat is heel logisch. NordVPN bied jou een een veilige en scherp geprijsde browse ervaring aan. Zo kan je niet alleen internetfilters omzeilen, maar ook jezelf verbergen voor advertenties en trackers! NordVPN is vaak heel goedkoop te verkrijgen met dank aan een promocode. Zoek op het internet welke promocodes je kan gebruiken om korting te krijgen op je abonnement!

een internetfilter op een veilige manier omzeilen

ExpressVPN

ExpressVPN bied in principe hetzelfde aan als NordVPN. Het voordeel bij ExpressVPN is dat je 30 dagen lang de service uit kan proberen, en als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug! ExpressVPN bied je een snelle en veilige verbinding en 24/7 klantenservice. Absoluut een kanshebber!

Previous «
Next »