• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Waarom de Samsung Galaxy Note 9 tot de top behoort

Waarom de Samsung Galaxy Note 9 tot de top behoort

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Samsung heeft met de nieuwste Note de lat wederom hoog gelegd om de plek aan de top te verdienen. Acht maanden geleden schreven we al over de nieuwe super Samsung smartphone, inmiddels heeft Samsung alweer een nieuw super model op de markt gebracht. Wat kan de Note 9 jou bieden qua functionaliteit en uitstraling?

Groots en uniek design

De Samsung Galaxy Note 9 past goed bij deze tijd: het heeft een groot en stijl, strak design waardoor je deze telefoon ook zakelijk erg goed kunt gebruik, het heeft een echte premium uitstraling. Aan de voorkant is de keuze gemaakt voor een randloos scherm. Hierdoor zijn er geen onnodige randen die de fysieke afmeting van de telefoon groter maken. Daarbij is het toestel water- en stofdicht. Iets wat je ook mag verwachten bij high-end toestellen.

Beeldscherm

Niet alleen het design is uitmuntend, ook het AMOLED scherm is een enorm pluspunt van de telefoon: zwartwaarden ogen diep zwart en kleuren spatten van je scherm. Daarbij is een AMOLED scherm wat zuiniger dan een LCD scherm. Door de hoge resolutie zie je alle beelden haarscherp, video’s online bekijken wordt zo een verademing.

Snel multitasken

Met de Samsung Galaxy Note 9 kun je snel multitasken, al je dagelijkse zaken worden zonder probleem uitgevoerd. Geen ergernissen meer met haperende en vastlopende apps die je extra tijd kosten. Met maar liefst 6GB aan werkgeheugen kom je nooit tekort. Daarbij heb je minimaal 128GB aan opslagruimte, welke ook uit te breiden is tot maar liefst 1TB. Je hebt met dit toestel jouw laptop en externe harde schijf in 1 compact apparaat!

Camera’s

Uiteraard heeft dit toestel, net als de meeste telefoons, de mogelijkheid om te fotograferen. Dit toestel heeft maar liefst 2 camera’s wat ten goede komt van de kwaliteit van de gemaakt foto. Omdat de twee camera’s meer licht opvangen en er optische stabilisatie op het toestel zit, kan je dus ook betere foto’s maken tijdens momenten wanneer het licht slechter is.

Kopen of abonnement nemen?

De Samsung Galaxy Note 9 is net uitgebracht waardoor je uiteraard de hoofdprijs zult betalen. Je kunt enkele maanden wachten als de prijzen weer gaan zakken, maar je kunt er ook voor kiezen om een Samsung Galaxy Note 9 abonnement af te sluiten. Vaak wordt er gestunt met mooie prijzen, kijk wat voor jou het meest gunstig is.

Previous «
Next »