Net bureau? Kies een monitor beugel

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Werk jij ook graag aan een leeg bureau? Een opgeruimd bureau creëert namelijk rust, zelfs als je het druk hebt. Er zijn mensen die tussen de bergen papier, hardware en lege koffiekopjes prima hun werk kunnen doen, maar de meesten mensen functioneren beter als het bureau een beetje opgeruimd is. Toch is dat vaak lastig, je hebt nu eenmaal een aantal dingen op je bureau nodig als je aan het werk bent. Tegenwoordig heeft ook iedereen een computer of een ander scherm op zijn werkplek staan, soms zelfs meer dan één. Vaak merk je dat je door de voet van een dergelijk scherm in combinatie met een toetsenbord en een muis, de beschikbare werkruimte nog kleiner wordt. Zeker als je ook met mappen, papier of andere voorwerpen aan de slag moet. Een monitor beugel kan hier uitkomst bieden.

Ruimtebesparend en comfortabel

Op het moment dat de computervoet niet meer op je bureau hoeft te staan, scheelt dat al weer ruimte. Daarnaast ben je veel flexibeler in het kiezen van bijvoorbeeld je schrijfplek. Natuurlijk wil je wel je computer binnen handbereik hebben, dus is een monitor beugel een ideale oplossing. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld aan de muur, op de vloer of er zijn zelfs beugels voor aan het plafond. Ook een klem aan het bureau biedt vele voordelen. Ze zijn er in vele maten en uitvoeringen, dus mogelijkheden genoeg om te kiezen voor een beugel die fraai bij jouw bureau staat. De monitor beugel is vaak wendbaar en uittrekbaar, waardoor men het beeldscherm in verschillende posities kan plaatsen. Hierdoor bespaar je niet alleen veel ruimte, maar geniet je ook van het gebruikersgemak.

Een goede monitor beugel

LCDwandbeugels.nl heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van allerlei verschillende beugels. Niet alleen de verschillende monitor beugels, maar ook beugels en vloerstandaards voor de tv, tablet beugels, video beugels, audio beugels en andere modellen om je hardware veilig in te bevestigen. De beugels zijn zowel voor professioneel gebruik als voor particuliere doeleinden een uitkomst. De monitor beugels worden vaak geleverd met een bureauklem of een bureaudoorvoer, soms heeft een monitor beugel beide opties. Met een bureaudoorvoer ben je ook van de wirwar van draden op je bureaublad af. Heb je meerdere schermen op je bureau? Ook hier zijn oplossingen voor. Met een monitor beugel heb je straks een netjes bureau en een prettige werkplek. Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden.

Previous «
Next »