Onze top 5 van beste gaming toetsenborden

  • Paul
  • 2 Years ago
  • Comments Off
gaming keyboard

Het beste gaming toetsenbord van dit moment is er een die niet alleen responsief is, maar ook betrouwbaar en RGB-verlichting heeft. Oké, dat laatste is aan jou, maar wat is tegenwoordig een gaming toetsenbord zonder lichtshow? Afgezien van je gaming muis, is je gaming toetsenbord een van de belangrijkste om op orde te hebben.

Omdat de voorkeuren voor gaming toetsenborden enorm variëren, kunnen de opties voor gaming toetsenborden overweldigend zijn. Bediening, volume wieltjes, toetsen en schakelaars zijn slechts enkele van de zaken die een dergelijk toetsenbord heeft. Als je de verschillende soorten toetsenborden niet kent, helpen we je hieronder met onze top 5 gaming toetsenbord.

Trust GXT 830-RW Avonn

Het toetsenbord ziet er goed uit: met hoekige lijnen en de achtergrondverlichting die op verschillende niveaus van helderheid kan worden ingesteld… of kan worden uitgeschakeld. Het is een volledig keyboard met een numeriek toetsenblok naast het hoofd toetsenbord en de functietoetsen. De Trust Avonn voelt prettig in gebruik met een goede weerstand en een prettig klikgevoel. Het Trust Avonn Gaming-toetsenbord heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en doet alles wat je van mag verwachten. 

Corsair K55 RGB QWERTY

Het Corsair K55 RGB-gaming toetsenbord is een degelijk gaming-toetsenbord dat gebruikmaakt van rubberen dome-schakelaars, die niet dezelfde feel hebben als mechanische toetsen op de meeste gaming-toetsenborden. Het heeft zes extra macro toetsen en aangezien elke toets macro-programmeerbaar is, kun je deze naar wens aanpassen. De toetsen zijn stabiel, maar ze voelen zwaar aan om op te typen. Het heeft RGB-achtergrondverlichting als je het in het donker wilt gebruiken, maar je kunt de verlichting niet per toets wijzigen. Het keyboard is goed genoeg voor casual gamers, maar het kan voor serieuzere of competitieve gamers teleurstellen.

Logitech G413

De Logitech G413 is een zeer eenvoudig mechanisch toetsenbord. Het beschikt over zogenaamde Romer-G-toetsen die een zeer soepel gebruik hebben en een goede type ervaring bieden. Het bord kan echter alleen rood oplichten, wat teleurstellend is als je de voorkeur geeft aan volledige RGB-verlichting. Van de andere kant: het is redelijk goed gebouwd en compatibel met de G HUB-software die enkele aanpassingsinstellingen mogelijk maakt, zoals macro’s op functietoetsen.

Razer Ornata V2

De Razer Ornata V2 is een geweldig full-size gaming-toetsenbord. Het is de vervanger van de Razer Ornata Chroma en wordt geleverd met dezelfde Razer Hybrid Mecha-Membrane-toetsen. Deze worden beschouwd als een hybride tussen mechanische en rubberen dome-schakelaars; ze bieden dezelfde tactiele feedback als een mechanische schakelaar, maar net als sommige rubberen dome-schakelaars hebben ze een beetje kracht nodig om te bedienen. Afgezien daarvan is het toetsenbord redelijk goed gebouwd, heeft het volledige RGB-verlichting en heeft het speciale mediatoetsen, inclusief een wiel voor volumeregeling. Je kunt ook macro’s op elke toets instellen via de Razer Synapse 3-software, die helaas alleen beschikbaar is op Windows.

SteelSeries Apex Pro TKL

De SteelSeries Apex Pro is een uitstekend toetsenbord voor gamers, maar hij is daarnaast ook nog eens behoorlijk veelzijdig. Het heeft een unieke instelling waarmee je de hoeveelheid afstand die nodig is om een ​​toetsaanslag in te voeren kunt wijzigen, wat op zijn beurt de bedieningskracht verhoogt of verlaagt. Je kunt het verlagen voor een meer responsieve ervaring in games, of je kunt het verhogen om het aantal typefouten en onbedoelde toetsaanslagen bij het typen van tekst te verminderen. Dit toetsenbord is zeer goed gebouwd en heeft speciale mediatoetsen en wordt geleverd met een mooie magnetische polssteun.

Previous «
Next »