• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Wallet Top Ups kopen als laatste stap na de aankoop van een Playstation of Xbox

Wallet Top Ups kopen als laatste stap na de aankoop van een Playstation of Xbox

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
wallet top ups kopen

Heb je de lastige keuze tussen een Playstation of Xbox kunnen maken? Dan is het kopen van Wallet Top Ups de laatste stap die je nog moet zetten. Hiermee kun je je aankopen doen in de PlayStation- of Xbox Game Store. We leggen je hieronder uit hoe je door het zetten van een aantal eenvoudige stappen je game console kunt upgraden.

Waarom je game console upgraden?

Je zou zeggen dat je met de aanschaf van een Playstation of Xbox jarenlang plezier zult hebben en je hier voorlopig niet in hoeft te investeren. Dit is gedeeltelijk waar maar hangt ook deels wel af van je wensen. Er worden bijvoorbeeld met regelmaat uitbreidingen van bestaande games uitgebracht en er zijn spellen waarvoor je in-game currencies nodig hebt. Als je hiervan gebruik wilt maken, moet je toch een investering doen en gebruik maken van je PlayStation Network Card.

Wat is een PlayStation Network Card?

Een PlayStation Network Card (PSN kaart) is een vorm van tegoedbon of een giftcard waarmee je geld op je PSN account kunt zetten. PSN kaarten worden ook wel Wallet Top Ups genoemd, verwijzend naar de ewallet (je digitale portemonnee) die je kunt gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation store. Het is een zeer veilige procedure waarbij je geen bank- of creditcard gegevens hoeft in te voeren.

Wat is een Xbox Gift Card?

Een Xbox Gift Card is vergelijkbaar met een PlayStation Network Card. Je kunt deze card gebruiken om snel en gemakkelijk je Xbox game store tegoed aan te vullen. Dit tegoed is bruikbaar om de allernieuwste games, DLC’s en avatar items mee aan te schaffen. Door deze “cadeaubon” de naam Xbox Gift Card mee te geven wordt je op een weinig subtiele wijze erop gewezen dat dit een prima cadeautip is. Xbox Live points kopen is de enige stap die je hiervoor moet zetten. Dit kun je 24/7 vanuit huis doen. 

Wallet Top Ups kopen om je digitale portemonnee te vullen

Je kunt op ieder gewenst moment je Wallet Top Ups kopen om je digitale portemonnee te vullen. Dit biedt je mogelijkheden om in de desbetreffende game stores je aankopen te doen. Je Xbox tegoed of je Playstation kaart kopen doe je eenvoudig bij de hierin gespecialiseerde webshops. Je kunt hierbij de keuze maken tussen Xbox tegoeden met een waarde van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50 en 75 euro. Als je een PlayStation Network Card gaat aanschaffen heb je een waarde van 10, 20 en 50 euro als optie. Let op, deze kaarten zijn land gerelateerd. Er zijn aparte kaarten voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. Je kunt je online aankoop betalen met behulp van IDeal en je ontvangt direct een code via e-mail. Deze code kun je gebruiken om met behulp van je console of via je PC je ewallet aan te vullen. Als je het account aangevuld hebt, is het tegoed onbeperkt houdbaar. Je kunt op ieder gewenst moment op een snelle en eenvoudige manier je slag slaan als je een nieuwe game of upgrade op het oog hebt. Het spelen van de game zelf is spannender dan de aankoop hiervan!    

Previous «
Next »