Zo maak je van je gaming setup een succes

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
gamingsetup

Jaloersmakend hè? De gaming setups van de grootste YouTubers en streamers. De basis behoeften van een gamer heb je waarschijnlijk al in huis: Console/pc, games en een fijne stoel. Als échte gamer wil je natuurlijk jouw gaming setup tot in de puntjes compleet maken om voor een ultieme spelervaring te gaan.

Sfeerverlichting

Het zal je niet ontgaan zijn dat sfeerverlichting een heuse trend is onder gamers. Met RGB ledstrips geef jij je bureau een gave neon-achtige gloed. Wees creatief met kleuren en laat ze aansluiten bij de kleuren van je monitor/behuizing. Zorg ervoor dat je kamer geen kerstboom wordt met een overload aan kleuren en lampjes, maar ga voor een subtiele sfeer.

Streamen

Van plan je skills te gaan livestreamen om mensen te inspireren of simpelweg een extra inkomstenbron te genereren? Dan is een goed geluid van essentieel belang. Zorg voor een kwalitatief goede microfoon met verstelbare arm en geluidsdempende panelen, zodat jouw kijkers je goed kunnen verstaan. Ook is een haarscherpe camera belangrijk om te groeien als streamer. 

Comfort

Wanneer je dagelijks veel game-uren wil maken is voldoende comfort erg belangrijk. Een te laag bureau of oncomfortabele stoel resulteert in rug- en nekklachten. Investeer in een goede gamingstoel en een verstelbaar bureau om een ergonomische houding te creëren. 

Privacy en lichtinval

Om je RGB ledstrips effectiever in te zetten is het belangrijk dat je gamekamer goed verduisterd is. Er is niets vervelender dan daglicht die weerkaatst op je scherm. Hierom is het belangrijk dat je goede overgordijnen kiest. Met lamellen creëer je privacy en extra sfeer. Een verduisterend gordijn houdt het licht voor 100% tegen waardoor jij optimaal kunt genieten van je game-ervaring.

Creëer een gaming setup waar jij indruk maakt op je omgeving, streamkijkers en mede-streamers. Maak van je gaming setup een succes door deze tips!

Previous «
Next »