VPS hosting

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off

Zou je vandaag nog een Virtual private server willen huren? Dan moet je weten dat een Virtual private server eigenlijk een server is die virtueel verdeeld wordt over meerdere fysieke servers.

Dus eigenlijk is een VPS een echte fysieke server die opgedeeld wordt in kleinere virtuele servers. Het overgaan tot een VPS biedt je veel voordelen, want het is ten eerste erg handig om te beheren. Daarnaast kun je nog flink op de kosten besparen.

Verschillende soorten software

Als je een Virtual private server huurt is het mogelijk om je eigen software te installeren. Het is zeer eenvoudig om bestanden bij te werken en ook het uploaden van bestanden is simpel. Hierdoor heb je eigenlijk alles in eigen beheer.

Daarnaast is het hebben van een Virtual private server ook een stuk goedkoper. Je hoeft namelijk een klein deel van een server te huren en voor bedrijven is het hebben van een Virtual private server dan ook een goede keuze. Bekijk daarom snel wat je nu al betaalt en hoeveel hosting via een VPS je zal kosten.

Nogmaals jij huurt (virtueel) een klein stukje van servers, maar hebt wel de mogelijkheden van een hele fysieke server. Je kan meerdere websites op dezelfde VPS-server of systeem laten werken, terwijl ze toch van elkaar zijn gescheiden.

VPS als ruggengraat van je onderneming

Tilaa kan zich echt voorstellen dat informatie over de digitale wereld moeilijk te verkrijgen is. Ondanks alles goed op te zoeken is, zijn het bedrijven zoals Tilaa en een persoonlijk gesprek die je verder kunnen helpen.

Ze bieden virtual private servers en cloud hosting aan met een uitstekende ondersteuning. Als je meer wilt weten is het mogelijk om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Online kun je veel bedrijven vinden die je een stukje van hun hosting aan je willen verhuren. Maar hoe zie je of de aanbieder betrouwbaar is? Als ik even voor Tilaa mag spreken zie je dat hun alle benodigde ISO certificaten hebben behaald en hiermee de veiligheid van hun VPS servers beloven.

Wat betekenen de ISO certificaten?

Deze certificaten hebben diverse kwaliteitsnormen en eisen waaraan een bedrijf aan moet voldoen. Bijvoorbeeld ISO 27001 specificeert beveiligingsmaatregelingen en controle van de mechanismen. Infrastructuur van Tilaa kan ingezet wordt als creditcard verwerkingsplatform, ook hiervoor zijn we gecertificeerd met een zeer hoog beveiligingsniveau. 

En tevens is ons klanttevredenheid gewaarborgd, maar liefst 98% van onze gebruikers zou Tilaa (en onze cloud hosting en VPS software) aanbevelen aan derden. Hieraan blijven we dagelijks werken, alleen zo kunnen we succesvol blijven.

Previous «
Next »