Microsoft office 2019

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off

Men is zeer enthousiast over Microsoft office 2019 en dat is niet zo gek natuurlijk. Het is momenteel het meest recente Office-pakket en het zit boordevol nieuwe features die het nog makkelijker maken om professionele documenten te creëren, wijzigen en te presenteren. Lees snel verder over alle nieuwe voordelen.

Microsoft office 2019 of Office 365?

Er bestaan momenteel twee versies van Office: Microsoft Office 2019 en Office 365. Microsoft office 2019 wordt voornamelijk door Microsoft zelf tegenover Office 365 gepositioneerd, want het verschil zit hem voornamelijk in de manier van aanschaffen. Bij Office 365 ben je namelijk verplicht om een maandelijks of jaarlijks abonnement af te sluiten.

En dat is bij microsoft office 2019 niet het geval, want dit is een Office-pakket wat je zonder abonnement aan kunt schaffen. Je betaalt eenmalig een vast bedrag en je kunt vervolgens onbeperkt van alle features en applicaties binnen deze versie gebruik maken. Een licentie is te installeren op één laptop of computer.

Het kleine nadeel van Office 2019 ten opzichte van Office 365 is dat de betaalde abonnementsvorm bij Office 365 de gebruiker periodieke updates aanbiedt, waarbij de software verbeterd wordt.

Bij Office 2019 ontvang je alleen de nieuwe en verbeterde functies zoals die zijn uitgebracht tijdens de releasedatum. Wel ontvangt Office 2019 regelmatig beveiligingsupdates, zodat je altijd veilig kunt blijven werken.

Online Office 2019 licentie kopen

Wil je vandaag nog een goedkope software licentie bestellen? Dan is het verstandig dat je de webwinkel van Softwarelicense4u.com eens bezoekt. Software kopen in de vorm van een software licentie is zeer populair en veel goedkoper geworden.

Er zitten dan ook veel voordelen aan het kopen van een software licentie. Je hoeft bijvoorbeeld niet voor elke computer een volledig softwarepakket aan te schaffen, maar met 1 licentie kun je meerdere computers voorzien van de software.

Als je als student software wilt kopen, dan raad ik je aan om de webwinkel Softwarelicense4u eens te bezoeken. In deze webwinkel kun je namelijk voor een scherpe prijs Windows 7 kopen. Het besturingssysteem werkt handig, snel en zeer eenvoudig. Vooral de Nederlandse consumenten zijn weg van Windows 7.

En het bestellen van software hoeft ook niet lang te duren. Je bestelt software in de webwinkel en je ontvangt direct in je mailbox een licentie. Daarmee kun je eenvoudig de software installeren. 

https://softwarelicense4u.com/us/office-2019-professional-plus

Previous «
Next »