Topsellers grafische kaarten bij Alternate.nl

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

De meest geliefde grafische kaarten van Alternate.nl

Alternate is een enorme online elektronicawinkel. Je vindt hier werkelijk alle apparaten die je maar kunt bedenken. Ook op het gebied van computers is Alternate erg goed bevoorraad. De webwinkel biedt naast PC’s en laptops van alle bekende merken, ook nog eens losse computeronderdelen aan. Tegenwoordig weten veel mensen, vooral van de jongere generaties, precies hoe een computer in elkaar zit; er wordt dan ook steeds vaker voor gekozen om zelf een PC samen te stellen met de benodigde onderdelen, of zelf een onderdeel te vervangen om de prestaties te verbeteren. Dit kan erg veel geld schelen, omdat computerproducenten meestal honderden euro’s extra vragen voor een geassembleerd product. In dit artikel worden de meest populaire grafische kaarten van Alternate.nl vergeleken.

De topsellers per prijsklasse

Als het aankomt op grafische kaarten, is het tot op een zekere hoogte wel zo dat je krijgt waar je voor betaalt. Een echt goede videokaart is simpelweg niet goedkoop. Daarom gaan we kijken naar drie verschillende prijsklassen, en wat binnen die klassen de beste keuzes zijn.

xfx radeon hd 5450

xfx radeon hd 5450 à €31,99

Een budgetkaart, de XFX Radeon HD 5450

Als je een gewone computergebruiker bent, met een lage gebruiksintensiteit, is deze kaart waarschijnlijk ruim voldoende. Zolang je geen complexe games speelt of grafisch ontwerper bent, zal de kaart vlekkeloos werken. Deze videokaart kost je maar iets meer dan drie tientjes- een zeer scherpe prijs.

MSI Radeon RX 480 ARMOR 8G OC

MSI Radeon RX 480 ARMOR 8G OC à €234,90

Een high-end grafische kaart, de MSI Radeon RX 480 ARMOR 8G OC

Dit is een zeer geavanceerde videokaart. Hiermee kunnen de nieuwste games op hoge resoluties afgespeeld worden, en de gemiddelde graphic designer heeft er ook genoeg aan. In de wereld van de videokaarten is het prijsverschil helaas enorm- aan de hierboven genoemde kaart van 30 euro heb je al genoeg als je niet wil gamen, maar als je dit wél wil ga je ineens naar enkele honderden euro’s kijken voor een degelijke kaart. Dit model is met 235 euro één van de favoriete middenklassers- je kan er vrijwel alles mee, maar net niet op het hoogste niveau.

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G à €479,-

Een professionele kaart, de MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G

Deze kaart is één van de modellen waar bijvoorbeeld professionele gamers, youtubers, en geavanceerde graphic design- studio’s voor kiezen. Met 480 euro valt dit model in de topklasse, en dit is de favoriete keuze in die klasse van Alternate-klanten. De kaart is zó geavanceerd, dat je hiermee op wel 3 beeldschermen tegelijk in 3D intensief kunt gamen. Met deze kaart kan je werkelijk alles.

Previous «
Next »