5 leuke shirts voor programmeurs

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Waar vroeger programmeurs een nogal suffig imago hadden, is ‘nerd’ nu een geuzennaam geworden. IT heeft en ís de toekomst, en deze nerds en geeks helpen mee deze vorm te geven. Laat met een cool nerdy shirt zien dat nerd of geek zijn helemaal niet erg is, en zelfs ondergewaardeerd wordt. Wees er trots op dat je lid bent van de club en laat dat zien!

Favoriete designs bij programmeurs? Kleding met Keltische of gotische tekens en teksten. Ook goed doen natuurlijk shirts met teksten of afbeeldingen uit cultseries zoals Star Trek het altijd, en afbeeldingen of teksten die met IT te maken hebben. Hieronder vijf voorbeelden van grappige nerd T-shirts.

1. Error 404 op een shirt voor programmeurs

nerd shirt

Als eerste voorbeeld een tekst die geen enkele programmeur graag ziet: Error 404. Dit is een foutmelding op een website die gegeven wordt als het adres in de adresbalk niet goed getypt is, of als de pagina niet gevonden wordt.

2. Keep calm and code

shirt keep calm and code

Geen enkele programmeur laat zich snel gek maken. Als er een probleem wordt geconstateerd, gaat hij (of zij natuurlijk) net zo lang op zoek naar een oplossing totdat het verholpen is.

3. T-shirt met eigen naam voor programmeurs

dennis

Als veel mensen je niet anders kennen dan als ‘de IT-man’, kan een T-shirt met je eigen naam wel een handig geheugensteuntje voor anderen zijn.

4. I love nerds

i love nerds shirt

Binnen het thema ‘nerd shirts’ vind je niet alleen shirts die door programmeurs zelf gedragen kunnen worden. Als je programmeur bent is dit bijvoorbeeld een leuk shirt voor je vriendin of vrouw.

5. I turn coffee into code

i turn coffee into code

Heeft eigenlijk geen verder uitleg nodig. Iedereen kent immers de voornaamste ’brandstof’ van programmeurs, geen enkele kan lang zonder koffie.

Naast shirts, kun je natuurlijk ook andere kleding zoals truien en sweaters laten bedrukken met bovenstaande designs.

Previous «
Next »