De beste smartphones om films op te kijken

 • Paul
 • 6 Years ago
 • Comments Off

De behoefte aan ontspanning wordt steeds groter. Het is ook niet voor niets dat we steeds vaker genieten van films en series. Niet alleen op de televisie, maar ook op tablet en smartphone worden regelmatig films en series gekeken. Zo is de nieuwe iPhone 8+ bij KPN uitermate populair. De dunne randen, de HD display en het grote scherm maken het toestel bij uitstek geschikt voor de film en entertainment liefhebber. Maar behalve de iPhone zijn er nog een aantal smartphones die zeer geschikt zijn voor de filmkijkers onder ons. De beste smartphones om films op te kijken, vind je hier!

beste smartphones om films te kijken

 1. De Huawei P20 Pro
  De Huawei P20 Pro heeft een 6,2 inch display met dunne randen en wel 128 GB opslagruimte. Het FullView beeldscherm geeft je een echte bioscoopbeleving bij het kijken van films op je smartphone. De strakke, glazen behuizing maakt de Huawei ook nog eens waterbestendig en stofafstotend. Zo kun je zelfs op vakantie in Egypte genieten van je favoriete films.

 2. De Samsung Galaxy S9
  De nieuwe Samsung Galaxy S9 wordt door velen het toestel van dit jaar genoemd. Dit vlaggenschip van Samsung heeft namelijk net als zijn voorganger, de grote kraakheldere display. Het gebrek aan randen en het 5.77 inch scherm zorgen voor een ultiem kijkgenot. Daarnaast ligt het toestel ook nog eens lekker in de hand. Wel zo gemakkelijk wanneer je onderweg een film wilt kijken.

 3. De Sony Xperia XZ2
  Wellicht niet zo indrukwekkend als de Galaxy of P20 Pro, maar ook de Sony Xperia XZ2 is van alle markten thuis. Zo draait dit toestel op de nieuwste versie van Android en zorgt dit voor een supersnelle reactietijd. Het grote scherm heeft wellicht minder dunne randen dan de Galaxy of de P20 Pro, maar dit maakt het film kijken zeker niet minder aangenaam. De nieuwe lijnen van het toestel zorgen ervoor dat het gemakkelijk in de hand ligt, en natuurlijk zijn ook hier alle benodigde apps gemakkelijk te installeren.

 4. De Microsoft Lumia 950 XL
  Heb je wat minder budget tot je beschikking maar ben je toch op zoek naar een smartphone waar je gemakkelijk films op kunt kijken? De 960 XL heeft een 5,7 inch amoled-scherm met QHD resolutie. Een sterke Snapdragon 810 processor zorgt ervoor dat je onverstoord kunt genieten van de nieuwste films. Draaiend op Windows 10 geeft dit toestel je ook een erg goed integratie met alle Microsoft diensten. Een ideaal toestel voor work & play.
Previous «
Next »