De ultieme game headset voor nog meer game experience

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Wat is jouw ultieme koptelefoon?

Voor de echte gamer kan een game koptelefoon met sterk en goed uitgeblanceerd geluid gewoon niet ontbreken bij de gaming setup. Om jouw ultieme game headset te vinden hebben we de drie meest interessante kandidaten voor jou op een rijtje gezet met uitleg waarom.

ultieme koptelefoon

Razer Kraken Chroma 7.1

Dit is een pareltje van een game koptelefoon. Het geluid is zeer goed uitgebalanceerd in een 7.1 opzet en zit erg comfortabel op je hoofd voor de lange gamesessies. Voor de fans van lichtjes kan je het logo ook nog van kleur veranderen bij de oordoppen. Zo steel jij de show.

ultieme game headset

Logitech G933 Artemis Spectrum

Dit is een prachtige hoofdtelefoon die ook wellicht de beste game headset op dit moment is voor een mooi bedrag. Er is een ruimtevullend 7.1 geluid aanwezig, die wordt geassisteerd met ruisonderdrukking waarvoor jij als gamer een subliem geluid ervaart in een stijlvol jasje. En er is nog eens handige fysieke bediening aanwezig voor het volume en andere instellingen, wat wil je nog meer?

game hoofdtelefoon

Astro A40 TR

Ook deze strakke game hoofdtelefoon is er een die op het lijstje staat van ultieme game headset. Het 7.1 geluid behoort tot de top, het geluid is via een aparte module regelbaar voor de beste ervaring in een lange gamesessie waar jij elk geluid om je heen graag hoort. En de koptelefoon is licht van formaat dus comfortabel voor langer gebruik.

Verschillen

Hoe vind je de game hoofdtelefoon die bij jou past? Er zitten veel verschillen in het aanbod, maak voor jezelf op wat voor jou belangrijk is. De ene koptelefoon is zwaarder dan de ander. En vind je bekabeling een ergernis? Ook jouw beleving van geluid kan misschien anders zijn. Vind je het fijn om geluidmodi aan te kunnen passen met fysieke knoppen? Let op deze zaken voordat je een koptelefoon koopt. De beste game headset voor jou zit wellicht in bovenstaand lijstje!

Previous «
Next »