• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Dit zijn de iPhone geruchten voor 2020 op een rijtje

Dit zijn de iPhone geruchten voor 2020 op een rijtje

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off

Ieder jaar brengt Apple een aantal nieuwe modellen uit. Na de iPhone 11 en de Pro (Max) variant(en) die in het najaar van 2019 verschenen zijn zal Apple dit voorjaar al een nieuw model uitbrengen. Later op het jaar volgen de andere nieuwe modellen. Om alles op een rijtje te zetten, zal in dit artikel alles over de iPhone(s) die in 2020 uitgebracht worden verteld worden.

De iPhone SE-opvolger

Als eerste dit jaar zal er een nieuwe iPhone uitkomen die te vergelijken is met de iPhone SE, die reeds in 2016 uitgebracht werd. Het design van dit goedkoper iPhone model zal volgens de geruchten overeenkomen met de huidige iPhone 8, met name hetzelfde schermformaat en de enkele camera. Echter zal Apple gaan werken met OLED-schermen bij al haar modellen, dus ook bij de iPhone SE-opvolger. Dat is dan ook een redelijk groot verschil met de iPhone 8 of met enkele andere, huidige iPhone modellen op de markt. Tevens zal 5G op al Apples nieuwe iPhones beschikbaar zijn en wederom dus ook op deze goedkopere SE-variant.

De high-end opvolgers

De iPhone 12 zal in het najaar van 2020 verschijnen. Er zal een kleinere versie komen met een schermdiagonaal van 5,4 inch, naast het gewone instapmodel van de iPhone 12 die waarschijnlijk een schermdiagonaal van 6,1 inch krijgt.

Het opvolgmodel van de iPhone 11 Pro Max zal nog iets groter worden qua scherm, en zal een schermdiagonaal krijgen van 6,7 inch (dat is 0,2 inch groter dan de iPhone 11 Pro Max). De iPhone 12 Pro zal wel de duurste iPhone ooit worden. Hoeveel precies weten we niet precies, maar wanneer je de iPhone aanschaft in combinatie met een Sim Only abonnement moet je waarschijnlijk wel een behoorlijk bedrag betalen. Apple zit immers veelal in het hogere kosten segment. Desalniettemin rijden wij je aan de nieuwe iPhone te combineren met een Sim Only abonnement. Het direct afkopen van je toestel brengt op langere termijn alleen maar voordelen met zich mee. Zo voorkomen je hoge leningen en een de negatieve gevolgen van een bkr registratie.

Nog enkele nieuwigheden…

De iPhone X werd een aantal jaar geleden met trots geïntroduceerd, en nu we allemaal aan de notch (dat is het zwarte stukje bovenin het scherm van de iPhone) gewend zijn, wil Apple dit weer gaan veranderen. Er zou namelijk een display komen dat de volledige voorkant van het toestel vult. De sensoren voor Face ID die normaal in de notch verwerkt zitten, zullen in de dunne schermrand verwerkt worden, waardoor de notch overbodig wordt.

Naast de Face ID-camera in de nieuwe dunne schermrand, wil Apple toch ook de vingerafdrukscanner laten terugkeren. Deze zal echter als sensor in het scherm verwerkt worden, en niet meer met een homeknop zoals we die nog kennen van de iPhone 8 (Plus) en de modellen hiervoor.
Het is nog even afwachten wat Apple van deze geruchten precies uit zal laten komen. Wel kijken we er alvast naar uit! Hoe dan ook adviseren wij je om nog even te wachten met de aanschaf van een nieuwe telefoon. Denk jij momenteel aan smartphone repareren of vervangen? Dan raden wij aan te repareren en te wachten met de aanschaf van een nieuwe smartphone tot het najaar van 2020.

Previous «
Next »