Ergonomisch toetsenbord X-Bows, de revolutie op toetsenbord gebied.

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Ergonomisch, is dat dan ook beter?

Ergonomisch toetsenbord X-bows

Het nieuw ergonomisch toetsenbord van X-bows is de perfecte combinatie van vinger vlugheid en een elegant strak design. Dit design toetsenbord werd ontworpen door X-bows, een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het maken van een nieuw ergonomisch toetsenbord. Dit product werd gelanceerd op kickstarter en werd een directe hit. Binnen een mum van tijd werd het doel bereikt en gaat het toetsenbord dan later in productie.

Design

Het kruis lineaire design zorgt ervoor dat je polsen op een natuurlijke hoek blijven rusten tijdens het typen, wat heel handig is om krampen en pijn te voorkomen. De rijen toetsen zijn perfect afgestemd en vormen zo een verlengde van je vingers. Dit design toetsenbord zorgt ervoor dat je heel lang kunt typen zonder comfort te verliezen. Tenslotte heeft dit toetsenbord ook RGB led verlichting met 15 bewegende patronen, je kunt ook elke toets individueel configureren via de software die met het toetsenbord komt.

Ergonomisch

Door de meest gebruikte toetsen te verplaatsen naar het midden zorgt dit ergonomisch toetsenbord X-bows, gemaakt door X-bows ervoor dat je veel minder je polsen moet bewegen tijdens het typen. Dit reduceert vermoeidheid in de handen en armen tijdens lange sessies.

Gateron Switches

Dit toetsenbord gebruikt speciale mechanische toetsen met een elegante afwerking zodat je vingers perfect op de toetsen rusten, dit geeft een heel stabiel gevoel tijdens het typen en het zorgt ook voor minder buiging dan bij een standaard of membraan toetsenbord.

Wat maakt dit toetsenbord nu zo goed?

  • Ergonomisch design waardoor je veel langer kan typen zonder comfortverlies en krampen in de handen of armen.
  • Minder spanning in de handen en armen tijdens het typen door de perfecte positionering van de toetsrijen.
  • Individueel macro’s en toetsen hernoemen voor elke toets
  • RGB-led verlichting met 15 vooraf ingestelde patronen zorgen voor die extra flits tijdens het typen.
  • Anti-ghosting zorgt ervoor dat je zoveel toetsen tegelijk kunt indrukken als je zelf wil zonder enige vorm van signaal verlies.
  • Metalen structuur met hoge kwaliteit onderdelen zorgen ervoor dat je jarenlang kunt typen.

Bron afbeelding: www.x-bows.com

 

Previous «
Next »