• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Op zoek naar een baan? TDC Groep kan je helpen de juiste vacature te vinden

Op zoek naar een baan? TDC Groep kan je helpen de juiste vacature te vinden

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
op zoek naar een nieuwe baan

Het vinden van een gepaste baan die aansluit op je ervaring, opleiding en interesses lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Zoeken op de arbeidsmarkt tot je iets geschikt tegenkomt kan soms langer duren dan je eigenlijk voor ogen had. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Tegenwoordig kun je namelijk ook via een bemiddelingsbureau op zoek naar werk. Deze gespecialiseerde bureaus hebben een goed overzicht van openstaande vacatures en kunnen vaak per specialisatie na gaan waar arbeidsplaatsen dienen te worden gevuld en kunnen de werkzoekende als werk gevende partij, dichter bij elkaar brengen. 

Het maken van een goede match tussen werkgever en werknemer is van belang

Een vacature vullen is namelijk snel gedaan. Het is voor een bedrijf echter belangrijk om naast iemand te vinden die aan de juiste eisen voldoet qua ervaring en scholing, er ook zeker van te zijn dat iemand past binnen de bedrijfscultuur van een onderneming. Het is daarom fundamenteel dat er de juiste match plaatsvindt tussen een bedrijf en een werknemer, om er zeker van te zijn dat beide partijen tevreden kunnen samenwerken en iemand daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt. 

Wanneer je als ingenieur op zoek bent naar engineering vacatures, kun jij bijvoorbeeld aankloppen bij TDC Groep. Bij engineering moet je denken aan het onderhouden van technische onderdelen, constructies of systemen, die feilloos moeten samenwerken om een machine degelijk te laten functioneren. TDC Groep specialiseert zich in technische vacatures, met name in de bouw sector. Met jarenlange ervaring hebben zij een uitgebreide database opgebouwd en kunnen heel specifiek op zoek naar een passende baan. TDC Groep heeft een goed overzicht van welke posities gevuld moeten worden en wat de vereisten zijn voor een werknemer om in aanmerking te komen voor een bepaalde positie. Ook kunnen zij per regio kijken wat er zoal te vinden is op het gebied van specifieke banen.

De klanten van TDC Groep zijn veelal multinationals in verschillende sectoren 

Maar ook voor bijvoorbeeld vacatures in de steigerbouw kun je bij TDC Groep terecht. Veel van de klanten van TDC Groep, zijn multinationals werkzaam in de petrochemie, afvalverwerking, gas- en foodindustrie. Vaak gaat dit gepaard met hoge veiligheidsrisico’s op de werkvloer. Je dient zelf voorzien in de nodige veiligheidskleding en hoogtevrees hebben is geen optie als je aan de slag wilt in de steigerbouw. 

Na een persoonlijk intake gesprek gaan de medewerkers van TDC Groep vervolgens op zoek naar de diverse mogelijkheden per regio en proberen de juiste werknemer te vinden voor de juiste vacature. Het maken van een perfecte match tussen wat zowel de werkgever als de werknemer zoeken is daarbij het voornaamste aspect en als alles loopt zoals gepland, kunnen werkgever en werknemer een langdurig samenwerkingsverband tegemoet zien. 

Fulltime, flex, parttime of zzp

Veel van de vacatures die door TDC Groep worden aangeboden, betreffen een fulltime dienstverband. Meestal gaat een werkzoekende daarom gelijk in vaste dienst bij de opdrachtgever. Het kan echter ook voorkomen dat er vacatures worden aangeboden voor tijdelijke projecten of waar je parttime aan de slag kunt als zzp-er. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je als werknemer altijd een keuze hebt, alvorens daadwerkelijk met een nieuwe baan gaat beginnen.

Previous «
Next »