Top 5 laptops met een touchscreen

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Touchscreens zijn niet langer voorbehouden voor smartphones

Als we het hebben over touchscreens, heeft het meestal betrekking op smartphones en tablets. Immers, dat zijn de apparaten waar touchscreens het meest voor worden gebruikt. Maar ongeacht hoe erg Steve Jobs ze haatte, er is een publiek die traditionele laptops met een touchscreen niet erg vindt. Maar welke laptops hebben een touchscreen? Wij deden al wat huiswerk voor je en hebben hieronder een top 5 laptops met een touchscreen samengesteld. Onze lijst bestaat uit de beste touchscreen laptops die vandaag beschikbaar zijn.
Welke laptops hebben een touchscreen?

1. HP Spectre x360

Onze top 5 laptops met een touchscreen starten we met de lichte en elegante HP Spectre x360. Met een mooie mix van een geweldig design en vakmanschap, uitstekende prestaties en veelzijdigheid biedt de nieuwste generatie HP Spectre x360 de beste touchscreen-laptop die je nodig hebt.

2. Acer Spin 5

De Acer Spin 5 zal je niet van je stoel blazen met zijn uiterlijk of prestaties, maar hij biedt wel een zeer goede touchscreen-ervaring dankzij een helder Full HD-scherm met een scharnieren van 360 graden. Ook de levensduur van de batterij (10 uur) zit ook goed voor het prijskaartje.

3. Google Pixelbook

Google Pixelbook is het nieuwe poster-kind voor het Chrome OS-platform van de technologiegigant. Het heeft een prachtig ontwerp en bestaat uit vakmanschap, eersteklas hardware en een speciale knop voor de Google’s AI-gevoede virtuele assistent. Google Pixelbook is het beste Chromebook.

4. Lenovo ThinkPad X1 Yoga (2de generatie)

Lenovo’s ThinkPad X1 Yoga is gemaakt voor hard werken onderweg. Hij is licht van gewicht, robuust en in staat om een hele dag door te brengen op een enkele batterijlading. Ook de connectiviteitsfuncties van de touchscreen-laptop zijn uitzonderlijk.

5. Samsung Notebook 9 Pro

De 13-inch Notebook 9 Pro van Samsung is een lichte en compacte 2-in-1 laptop met een uitstekende S Pen-ervaring, pittige prestaties en goede connectiviteitsopties.

Laptop met touchscreen kopen

Denk bij het bekijken van laptops met een touchscreen aandachtig na over hoe jij je laptop het meest gaat gebruiken. Grotere laptops bevatten doorgaans een krachtigere processor en vaak een scherper scherm. Ze zijn echter niet zo comfortabel om mee te nemen als hun compactere broers en zussen. Ontwerp, specificaties, prestaties en levensduur van de batterij zijn de belangrijkste dingen om op te letten.

Previous «
Next »