• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Wat SG Lighting de afgelopen jaren zo groot heeft gemaakt

Wat SG Lighting de afgelopen jaren zo groot heeft gemaakt

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
sg lighting

De laatste jaren zien we dat SG Lighting met zijn verlichting enorm in opkomst is. Het bedrijf, dat in 1990 in Noorwegen is opgericht, was al lange tijd de eerste keuze van veel lichtontwerpers, lichtadviseurs en architecten wereldwijd, maar de afgelopen jaren hebben ook steeds meer consumenten SG Lighting ontdekt. De keuze valt steeds vaker op dit merk, om verschillende redenen zoals het feit dat ze een erg hoog kwaliteitsniveau hebben. Dit in combinatie met niet al te hoge prijzen hebben ervoor gezorgd dat het Noorse merk over de hele wereld te vinden is.

Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordende term en de mensen van SG Lighting snappen dit. Alle bij SG Lighting geproduceerde componenten zijn 100% recycleerbaar en ook hun productieprocessen voldoen aan de strengste milieunormen. In een wereld waar mensen steeds meer letten op de duurzaamheid van de producten die ze kopen, kan een merk als SG Lighting bekender en groter worden.

SG heeft een breed productgamma zodat je eigenlijk voor elke wens iets kunt vinden. En als je een product niet kan vinden, kun je zelfs met SG kijken of zij met een maatwerk kunnen komen hiervoor. SG hecht veel waarde aan het produceren van moderne en kwalitatief hoogstaande led verlichtingsproducten en deze eisen stellen zij ook bij het maatwerk dat zij leveren. 

Bekend om zijn maatwerk

Alle armaturen van SG Lighting worden geproduceerd in fabrieken in China en Denemarken. In de fabriek in Denemarken worden meerdere armaturen uit het standaard assortiment geproduceerd, maar de grootste kracht van deze fabriek is het feit dat deze worden gemaakt in een uiterst flexibele werkomgeving. Daarom kunnen zij oplossingen op maat leveren, indien het standaard assortiment niet volstaat voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten.

SG Lighting houdt altijd in het achterhoofd dat zij beseffen dat verlichting een grote impact op ons milieu kan hebben. Zij komen dan ook altijd met producten waarbij zo goed mogelijk is nagedacht hoe men dat milieu zo min mogelijk kan belasten.

De SG Lighting armaturen zijn geproduceerd volgens de moderne EMC, CE en ENEC normen. In alle SG Lighting toestellen is gebruik gemaakt van goede elektrische componenten zoals voorschakelapparatuur van Vossloh-Schwabe en lichtbronnen van Osram of Philips.

Functie en vorm combinerend, ontwikkelt en produceert SG Lighting hoogwaardige armaturen met de groots mogelijke aandacht voor elk detail. Een robuust en hoogwaardig ontwerp zijn elementen die zorgen dat een product van SG Lighting lang mee gaat.

Previous «
Next »