• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Wat zijn de beste SSD schijven van het moment?

Wat zijn de beste SSD schijven van het moment?

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
beste externe ssd schijven

Wil je een SSD schijf kopen? Maar weet je niet precies welke je nu precies moet hebben? Ieder jaar worden de externe harde schijven weer een beetje sneller en kun je er weer een beetje meer op kwijt. Maar welke SSD schijf is nu precies de beste? Om deze vragen te kunnen beantwoorden hebben wij voor jou hieronder een top 5 van de beste externe SSD schijven van dit moment samengesteld. Dus wil je binnenkort een SSD schijf bestellen? Lees dan snel verder!

De Samsung T5 500GB Externe SSD

We beginnen met de nummer vijf. Dit is de Samsung T5 500GB. Met een opslagcapaciteit van slechts 500 gigabyte is de Samsung T5 de kleinste harde schijf in dit overzicht. Niet alleen qua opslagcapaciteit maar ook qua fysieke grootte. De Samsung T5 is namelijk even groot als een visite kaartje!

Samsung Portable SSD T5 500 GB externe SSD

LaCie 1TB Mobile SSD

Op nummer vier staat de LaCie 1TB Mobile SSD. Met een opslagcapaciteit van 1 terabyte heeft deze externe SSD schijf evenveel opslag als de overige harde schijven genoemd in deze top vijf. Wat dit model echter speciaal maakt is het diamantvormige uiterlijk. Dankzij de geslepen randen en de aluminium behuizing is de harde schijf valbestendig tot een val van wel drie meter hoog.

LaCie Mobile Drive, 1 TB externe Harde schijf

Western Digital My Passport Go SSD 1TB

De My Passport Go van Western Digital staat op de derde plaats. Wat deze externe SSD schijf zo speciaal maakt is de ingebouwde datakabel. Hierdoor kun je deze ook nooit vergeten, waardoor je altijd bij je data kunt! Verder staat Western Digital natuurlijk bekend om haar alom geleverde kwaliteit. Dit is een harde schijf gebouwd op de jaren.

Western Digital My Passport Go SSD 1TB – Blauw

SanDisk SSD Extreme Portable 1TB

Dan komen we nu bij de nummer twee. De SanDisk SSD Extreme Portable, de naam zegt het eigenlijk al een beetje, is gemaakt om te vervoeren. De harde schijf heeft een compact formaat en is zowel stof- als waterdicht. Ook is dit de snelste harde schijf uit dit overzicht met een leessnelheid tot wel 550 MB/s! Hierdoor behoort de SanDisk tot de beste SSD schijven.

SanDisk SSD Extreme Portable – 1TB

Samsung T5 1TB Externe SSD

En de winnaar is: de Samsung T5 1TB Externe SSD. Dit is een van de beste externe SSD schijven. De Samsung T5 is even groot als een visitekaartje, dus makkelijk mee te nemen. Hij heeft een leessnelheid van wel 540 MB/s en de schijf kan van wel 2 meter hoog naar beneden vallen zonder enige interne schade. En als klap op de vuurpijl is de Samsung T5 ook nog eens erg mooi geprijsd!

Samsung T5 1TB Externe SSD – Zwart

Hiermee hebben wij de vraag: wat zijn de beste SSD schijven van het moment? voor je beantwoord. De hierboven genoemde harde schijven zijn de beste SSD schijven van het moment. Dus wil je nu een SSD schijf kopen? Dan kun je via ons een SSD schijf bestellen.

Previous «
Next »