Zelf een telefoonhoesje ontwerpen

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
Zelf een telefoonhoesje ontwerpen

Een iPad hoesje of telefoonhoesje ontwerpen is leuk voor jezelf, maar het is ook een geweldig cadeau. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, moederdag, vaderdag of als origineel cadeau voor een van je vrienden. Gebruik een leuke foto van jou en je moeder of een foto van dat ene moment dat je nooit wil vergeten van jou en je vrienden. De mogelijkheden om telefoonhoesjes te maken zijn tegenwoordig eindeloos en zelf ontworpen hoesjes zijn natuurlijk ook erg interessant voor zakelijk gebruik. Voorzie de hoesjes van een logo of huisstijl als hét visitekaartje van jouw bedrijf.

We maken vele foto’s waar we niets mee doen

Tegenwoordig maken wij dagelijks tientallen foto’s. Wij gaan vaak op vakantie, beleven leuke momenten met onze vrienden en familie en delen onvergetelijke momenten met de liefde van ons leven. Deze foto’s verdwijnen snel weer tussen de honderden, of soms duizenden foto’s. Met een custom telefoonhoesje zorg je ervoor dat je gelijk iets moois kan maken van deze momenten; je vereeuwigt ze op een hoesje! Je eigen hoesje maken is eenvoudig en snel. In een paar minuten maak je een uniek hoesje voor jezelf of als leuk cadeau voor familie of vrienden.

Kies voor de juiste foto

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de beste foto’s kiest voor het juiste hoesje. Gebruik altijd foto’s met de hoogste kwaliteit direct vanaf je telefoon, camera of social media. Zijn er mensen of dieren in jouw leuke foto, zorg ervoor dat deze dan goed in het midden staan zodat zij er mooi op komen te staan. 

Full print telefoonhoesje maken

Je kunt ook een full print telefoonhoesje maken bij de populaire modellen. Dit is een hardcase smartphone hoesje waarbij het ontwerp doorloopt in de rand van het toestel. Zo ziet jouw design er super strak uit zonder zwarte of witte vlakken aan de zijkant. Naast full print hardcases is het ook mogelijk om full print flip covers te ontwerpen.

Hardcase maken

Bij dit telefoonhoesje wordt alleen de achterkant bedrukt en blijven de zijkanten vrij van het ontwerp. Je kiest voor een zwarte, witte of transparante rand. Het materiaal is van stevig plastic en zit stevig om de telefoon heen. Ontwerp je eigen hoesje en geef je GSM een veilig gevoel.

Softcase maken

De softcase is in tegenstelling tot de hardcase enorm flexibel vanwege zijn zacht siliconen materiaal. Geen botsingen of stoten zijn te zwaar voor jouw telefoon die beschermd wordt door een softcase. Het ontwerp wordt op de achterkant bedrukt waarbij je een keuze kunt maken van een zwarte, witte of transparante rand.

Previous «
Next »