• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Welke features zouden wij graag willen bij een iphone 8

Welke features zouden wij graag willen bij een iphone 8

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Het is nog eventjes wachten, maar voordat je het weet komt de volgende iPhone al weer uit. De iPhone 8 zal een fantastische smartphone worden met talloze verrassingen voor de consumenten. Maar feit blijft natuurlijk dat Apple zich moet aanpassen aan de klanten en niet andersom. Voor je het weet lopen gebruikers namelijk naar de concurrent. Apple doet dan ook haar uiterste best om naar klanten te luisteren. Of je nu een iPhone met abonnement of een sim only met een losse iPhone aanschaft, je hebt altijd bepaalde wensen. Maar wat willen gebruikers nu eigenlijk? Welke nieuwe features en mogelijkheden zouden wij als gebruikers graag willen zien bij de iPhone 8? We zetten hieronder enkele veelgehoorde vragen en wensen met betrekking tot de iPhone 8 voor je op een rijtje.

Draadloos opladen

Concurrent Samsung biedt het bij sommige toestellen al aan en steeds meer Apple gebruikers lijken er ook om te gaan vragen: draadloos opladen. Het probleem bij de toestellen waarbij het nu mogelijk, is de snelheid waarmee de telefoon oplaadt. Het gaat namelijk erg langzaam. Volgens verschillende geruchten is Apple druk bezig om een nieuwe draadloze technologie te ontwikkelen. Daarmee kan de nieuwe iPhone wellicht draadloos opgeladen worden. Het probleem van langzaam opladen lijkt met deze nieuwe technologie te kunnen worden opgelost. Ook lijkt de iPhone 8 met deze technologie verder van de draadloze oplader te kunnen liggen.

Duurzaam materiaal

We moeten natuurlijk goed zorgen voor de wereld om ons heen, zodat ook ons nageslacht hier nog kan leven. Daarom vinden steeds meer mensen duurzaamheid en het milieu erg belangrijk. Veel gebruikers hopen dan ook dat Apple de iPhone 8 van volledig duurzaam materiaal gaat maken. Hoewel Apple de laatste jaren laat zien steeds bewuster met het milieu om te gaan, lijkt het lastig om het toestel volledig duurzaam te maken. Aan de andere kant gaan er wel geruchten dat de buitenkant van de nieuwe iPhone volledig van glas gemaakt gaat worden. Duurzaam betekent echter ook dat de toestellen een stuk duurder worden en dat is vooral voor degenen met een sim only abonnement slecht nieuws. Je moet het toestel dan immers los kopen.

Gebogen scherm

Samsung had met de OLED-scherm een primeur en dat lijkt ook te zijn aangeslagen bij de gebruikers. Het gebogen scherm werd zelfs zo populair dat steeds meer Apple gebruikers roepen dat de fabrikant ook met dergelijke schermen moet gaan werken bij de nieuwe iPhone 8. De meeste gebruikers vinden dat niet alleen een stuk mooier, het geeft ook nog eens de mogelijkheid tot talloze extra functies. Of Apple naar deze wens van de gebruikers luistert, is nog maar afwachten.

Personal Assistant

Steeds meer gebruikers zien hun smartphone(en dus ook hun iPhone 8) als een Personal Assistant. Ze zouden dan ook graag zien dat Apple de telefoon daarin door ontwikkeld. Daarbij denk je natuurlijk in eerste instantie aan zakelijke opties, agenda technische dingen en herinneringen. Je kunt het echter ook op het persoonlijke leven toepassen. Apple is daar met de gezondheidsapp al mee begonnen, maar dat kan natuurlijk nog veel uitgebreider. Je smartphone kan bijvoorbeeld je algehele conditie en gezondheid in de gaten houden of je waarschuwen als je slaap nodig hebt, zodat je fit blijft. Deze wens is veelgehoord en wellicht speelt Apple daar met de iPhone 8 op in.

Previous «
Next »