• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Zo kan je eenvoudig TV kijken op je computer

Zo kan je eenvoudig TV kijken op je computer

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off

De meeste mensen kijken hun favoriete programma’s gewoon via de tv, toch zijn er steeds meer mensen die ook via hun computer tv willen kijken. Gelukkig is dit erg makkelijk. Met een aantal simpele stappen ben je klaar om ook via je computer, telefoon of tablet tv te kijken. Dit noemen we ook wel interactieve tv. Het voordeel is dat je waar je dan ook bent gewoon tv kunt kijken. Bij bijna ieder abonnement zit interactieve tv bij je pakket, zelfs bij de goedkoopste internet en tv abonnementen. 

Hoe werkt het

Als je op de computer naar tv programma’s wilt kijken kun je dit via een website van je provider doen. Je kunt makkelijk inloggen en direct alle programma’s bekijken. Ook is het mogelijk om dit te doen via je mobiel of tablet. Je hebt er zelfs een app voor die geschikt is voor Android en Apple. Dit maakt het heel makkelijk om alles te bekijken. Hoe je in moet loggen kun je even checken, dit verschilt nog wel eens per provider.  

Wat kun je met interactieve tv

Met interactieve tv kun je dus overal tv kijken. Eigenlijk werkt het net als bij een normale tv. Je kunt live tv kijken maar je kunt ook programma’s terug kijken, pauzeren of vanaf het begin kijken. Je hoeft dus niet meer perse precies op tijd te zijn om een programma of serie te bekijken, je kunt het kijken wanneer je zelf wilt. Dit is dan ook wat interactieve tv zo populair en handig maakt. 

Programma’s terug kijken

Het is dus mogelijk om programma’s terug te kijken met interactieve tv. Ook kun je via verschillende websites programma’s terug kijken. De meeste zenders hebben namelijk hun eigen website waarop je hun programma’s kunt bekijken. Er zijn meer dan genoeg manieren om tv te kijken. Je hoeft niks meer te missen.

Goede verbinding is erg belangrijk

Hoe kan het eigenlijk dat je tv kunt kijken via je computer? Wanneer je dit doet wordt het programma gestreamt. Hierdoor wordt het gene dat je wilt kijken direct afgespeeld op je computer. Een goede verbinding is daarom erg belangrijk. Wanneer je dit niet hebt zul je tijdens het streamen direct merken dat de kwaliteit erg slecht is. Het beeld zal constant haperen en vast lopen. Je zult een goed internet abonnement met een goede router en misschien zelfs WiFi versterkers nodig hebben. 

Previous «
Next »