Deze game wordt dit jaar nog gereleased

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
games

Ben je uitgespeeld? Zijn er dan echt geen leuke games meer om te spelen of heb je ze allemaal al uitgespeeld? Ten eerste, respect! Dit doe je niet zomaar. Natuurlijk zijn er andere mogelijkheden zoals gamen op een console of vr-bril. Als je hier geen fan van bent kan je natuurlijk ook gewoon wachten op het moment dat er een nieuwe game uitkomt. In deze tekst wordt 1 game besproken die veel mensen niet spelen, omdat ze er niet weten wat het is en een game die bij gereleased wordt. Beide games zijn van UbiSoft. Je weet wel, dat bedrijf van Assassin’s Creed en Rayman.

Anno 1800, wordt een strategisch wonder

Anno 1800 is een strategisch spel wat je meeneemt naar een gamewereld die zich afspeelt rond het jaartal 1800. In deze tijd werden fabrieken en machines volop geproduceerd. De bedoeling van het spel is dat je een stad op bouwt met de technieken die in die tijd werden uitgevonden. Bouw je eigen haven met toentertijd moderne schepen. Je kunt zelfs beschikken over een zeppelin. Bouw je stad uit tot een grote machthebber en heers over het land. Door dit te bereiken moet je je verdiepen in de handelsmethodes van het spel. Hierdoor kan door samen te spelen met ander online spelers of bots in het spel jouw stad verder uit te breiden. 

UbiSoft door de jaren heen

UbiSoft is vanaf het begin van de gamewereld al een belangrijke leverancier van games geweest. Iedereen speelde vroeger wel een van de vele Rayman spellen of FarCry. Toch blijft de bekendste game lijn van UbiSoft de games van Assassin’s Creed. Sinds iets langer dan 10 jaar worden er vaak spellen van deze reeks uitgebracht. De een natuurlijk meer geliefd dan de ander. Echte fans kunnen dus niet meer stil zitten door deze game:

Assassin’s Creed Valhalla, de game van 2020

Dit spel behoort misschien nu al tot een van de beste pc games ooit. Dit terwijl het no niet gereleased is. Sterker nog. De trailer is slechts een maand uit. Deze trailer liet ons veel goeds beloven. Met prachtige beelden deed het ons denken aan alle voorgaande Assassin’s Creed games. Het lijkt wel of UbiSoft bij dit spel een beetje van alles heeft toegevoegd. Van elke game is er wel een positief punt terug te vinden. Door de realistische weergaven van deze tijd waarin de Vikingen engeleland binnenvielen lijkt het net of je het zelf meemaakt. Bespeel het spel door de ogen van een van de Viking leiders die enkel en alleen opzoek is naar rijkdommen. Die Engeland in die tijd zeker te bieden had. Oorlog breekt uit! Assassin’s Creed Valhalla is dus nog niet speelbaar. Eind dit jaar wordt deze game uitgebracht. Je kan de game al wel pre-orderen, zodat je na de release de game gelijk kan spelen. Waar wacht je nog op?

Previous «
Next »