Google Home: voor- en nadelen

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
voordelen google home

De Google Home speaker is misschien wel één van de meest gehypede producten van de afgelopen tijd. Overal waar je keek kwam je nieuws artikelen of filmpjes van dit product tegen. Je zou de Google Home speaker kunnen zien als een soort van personal assistent, net zoals Siri is op de iPhone. Het helpt je om binnen enkele seconden muziek af te spelen, een bepaald persoon op te bellen of om een website te openen. Maar is het daadwerkelijk wat of valt dit allemaal ngo een beetje tegen? In dit artikel zullen wij de voor- en nadelen van Google home bespreken.

De voordelen Google Home

Laten we beginnen met de positieve kanten aan de speaker! Het grootste voordeel is dat de speaker in verhouding tot andere speakers een heel stuk goedkoper is. Verder wordt de software van de speaker regelmatig geüpdatet en werkt deze ook met artificial intelligence. Dit betekent dat de speaker automatisch slimmer wordt, zodat deze jou beter kan begrijpen. Het continu updaten van de software zorgt ook voor een betere privacy. Daarnaast betekent dit dat jouw vragen steeds sneller en vaker begrepen zullen worden. Concluderend ziet de speaker er ook nog eens heel mooi en strak uit. Een plaatje voor in huis!

nadelen google home

De nadelen Google Home

Het bespreken van de nadelen is niet heel lang. Het kan zijn dat de speaker in sommige gevallen bepaalde zinsopbouw niet begrijpt. Wanneer de speaker slimmer wordt, kan dit veranderen. Een ander nadeel is dat apparaten van derden vaak niet worden ondersteund. Ook staat de ontwikkeling van dit slimme apparaat nog in de kinderschoenen en kunnen we nog heel veel meer verwachten van dit soort apparaten in de toekomst. Daarnaast zijn er flink wat twijfelgevallen over afluisteren via de Google Home, wat je misschien in het nieuws hebt gelezen.

En zo heb je een compleet overzicht van de voor- en nadelen van Google home! Het is aan jou welke voordelen Google Home en nadelen Google Home je zwaarder laat wegen, maar al met al is het een leuke technologie welke velen zal aanspreken!

Previous «
Next »